Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Full HD video kamera - dodatni objektivi i mikrofon

268 pregleda
25 želi ovaj predmet

Full HD video kamera - dodatni objektivi i mikrofon

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 22.04.2019. u 18:29

Kupljen za: 11.010 RSD

Broj ponuda: 63 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Anti86

(151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Cofunkool
  • Rezolucija (u Mpix) 24
  • Optički zum od Ostalo
  • Uz uređaj ide Futrola, Objektiv, Mikrofon
  • Mane i oštećenja Nema

Stavljam na aukciju Full HD video kameru, sa extra objektivima i mikrofonom. Nova, kupljena u Nemackoj na Amazonu, nekoriscena. Garancija od proizvodjaca 2 godine. Za vise detalja posetite sajt proizvodjaca.

Karakteristike predmeta (Google translate):

✅ FHD kamkorder sa jasnim kvalitetom slike 1080P Kamkorder je kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu. Rezolucija je do 24 MP i 1920 * 1080 (30 fps). HD kamera sa zumom od 16x rotira za 270 stepeni sa 3.0-inčnim IPS ekranom osetljivim na dodir i podržava standardni stativ i SD karticu. (Maksimalno 32 GB)

✅ Digitalna kamera sa IR funkcijom noćnog vida. Pomoću IR funkcije noćnog vida, možete snimati fotografije i video zapise jasno čak iu mraku, na primjer. unutra ili u nedovoljnoj jačini svjetla. Imajte na umu da je slika u ovom modu crna i bijela.

✅ Video kamera visoke kvalitete za snimanje zvuka Mikrofon može precizno snimiti zvuk, eliminirajući buku i smanjenje buke NCR tijekom snimanja radi čišćeg zvuka. Kamera za snimanje dolazi sa super širokokutnim objektivom od 2 u 1 0,39x (sa makro objektivom). Može snimati jasnije i stabilnije lokalizacije zvučne slike i prekrasne fotografije.

✅ Kamera za Web kameru sa HDMI funkcijom ging Kamera za Vlogging može da se koristi kao kamera kamera kada se poveže sa računarom preko USB kabla tako da možete gledati video sa svojom porodicom ili prijateljima. Pomoću HDMI kabla možete da vidite fotografije ili video zapise na televizoru i uživate u HD kvalitetu

✅ Video kamera podržava snimanje tokom punjenja camera Youtube kamera može da snima fotografije ili video zapise dok se puni bez isključivanja napajanja. Pomoću daljinskog upravljača možete upravljati fotoaparatom u radijusu od 5 metara. To je dobar poklon za djecu, roditelje, obitelj i prijatelje, pogodne za putovanja, rekordne trenutke sreće kod kuće i na otvorenom.

Uslovi prodaje prodavca

- Molim kupce da pazljivo procitaju uslove licitacije pre nego sto stave ponudu, ukoliko vas nesto zanima pitajte na p.p. pre nego sto licitirate, saljem vam odgovor cim stignem, nemojte reci posle da nesto niste znali, takodje ne prihvatam izgovore kasnije tipa slucajno sam kliknuo, brat se igrao na kompu i sl.

- Molim vas da se sav kontakt vrsi preko Limundo poruka kako ne bi doslo do nesporazuma i kako bi ostale arhivirane, tj imali kasnije uvid u njih.

- Pre slanja predmeta aukcije clanu koji je pobedio, predmet se testira jos jednom za ispravnost kako ne bi bilo kasnijih problema. Ne dajem garanciju na predmet aukcije posto se vodim kao fizicko lice, samo garantujem da je roba onakva kakva je opisana i kakva je na slikama. Isto tako se ogradjujem i od bilo kakve stete nastale prilikom transporta, za to se obratite kurirskoj firmi koja je vrsila transport, ona vam garantuje sigurnost, ja vam garantujem samo da cu vam upakovati robu sto je bolje i sigurnije moguce, a ukoliko vam se slucajno desi da dodje do ostecenja molim vas da sastavite zapisnik sa kurirom i da me kontaktirate kako bismo mogli da trazimo naknadu stete od kurirske firme u sto kracem vremenskom roku. Clanovima sa negativnom ocenom ili bez ocena saljem iskljucivo po uplati licitirane sume na ziro racun. Robu saljem posto mi kupac uplati pare na ziro racun koji ce dobiti posle licitacije, ukoliko ne navedem drugacije na aukciji.

- U slučaju bilo kakve primedbe na predmet aukcije molim da me kupac kontaktira pre ocenjivanja kako bismo rešili problem u sto kracem vremenskom roku. Ne saljem robu nigde van Srbije, vec na adresu koju dobijem od limunda, ili ukoliko kupac specificno navede drugu adresu.

- Mozete pogledati spisak mojih ostalih aukcija na linku:

http://www.limundo.com/Clan/Anti86/SpisakAukcija

- Ukoliko jos niste registrovani na Limundu mozete se registrovati klikom na sledeci link:

https://secure.limundo.com/Registracija/ref/anti86

- Srecna licitacija!

Prodavac

Anti86 (151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 76669463