Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

1080P Full HD Videokamera CofunKool

2.454 pregleda
27 želi ovaj predmet

1080P Full HD Videokamera CofunKool

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 19.12.2018. u 22:50

Kupljen za: 13.121 RSD

Broj ponuda: 72 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Anti86

(151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač CofunKool
  • Rezolucija (u Mpix) 24Mpix
  • Optički zum od 8x
  • Uz uređaj ide Futrola, Objektiv, Punjač, Daljinski, kablovi, uputstvo
  • Mane i oštećenja Nema

- Stavljam na aukciju 1080P Full HD Videokameru CofunKool, kupljenu u Nemackoj na Amazonu, novo, nekoriscena, u originalnom pakovanju sa garancijom od proizvodjaca 2 godine. Kamera ima 3.0 IPS LCD Touchscreen, 24 megapixela, uz nju ide 8X opticki objektiv, daljinski. Snima odlicno i u mrklom mraku.

Opis proizvoda(sa sajta proizvodjaca):

✅ Infrarot noć vizija funkcija: sa IR noć vizija tehnologija, infracrvena LED svijetli tamu, ako ste u tamno mjesto ili čak u potpunoj tami. Možete jasno fotografirati i snimati u mraku. Ne utječe na svjetlost.

✅ WEBCAM KAMKORDER: ovo je fotoaparat koji je jednostavan za korištenje za početnike. Ona podržava live streaming, tako da možete koristiti i tako dalje kao web kamere za video poziv na Skype, WhatsApp, Facebook. Ovaj kamkorder treba memorijske kartice, tako da možete jednostavno skinuti video na računalo koristeći USB kabel, to je super jednostavan za prijenos. Ako vaš TV ima HDMI funkciju, možete ga na TV monitor za prikaz snimke.

✅ Veliki opseg: monokularan s visokim povećanjem za promatranje udaljenih objekata ili životinje pri ruci zumiranje.
Višefunkcijski kamkorder: ovaj vlogging kamera također podržava funkciju pauza. Dakle, možete prekinuti video i ponovo pokrenuti, bez stvaranja novih datoteka. Također dolazi sa daljinski upravljač. Možete snimiti na udaljenosti od kamkorder sa daljinski upravljač. Ovo je idealan ambijent za stvaranje YouTube video. Osim toga, ovaj video kamera ima ljepušan velik dio sve što je potrebno za dobar kamkorder kao 16 X digitalni zoom, protu--drmanje funkcija

✅ SAVRSEN POKLON: odabrati, jednostavan za nošenje, lagan i mali fotoaparat i trgovina, kvalitetan materijal i naprednu tehnologiju, bilježiti važne događaje (vjenčanja, rođendana, sportskih događaja, turističke atrakcije). Koristite kameru za podijeliti svoj život s njihove najuže obitelji ili prijateljima, dati prekrasne sretna sjećanja u svom životu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje AKS, BEX, Lično preuzimanje, Post express

- Molim kupce da pazljivo procitaju uslove licitacije pre nego sto stave ponudu, ukoliko vas nesto zanima pitajte na p.p. pre nego sto licitirate, saljem vam odgovor cim stignem, nemojte reci posle da nesto niste znali, takodje ne prihvatam izgovore kasnije tipa slucajno sam kliknuo, brat se igrao na kompu i sl.

- Molim vas da se sav kontakt vrsi preko Limundo poruka kako ne bi doslo do nesporazuma i kako bi ostale arhivirane, tj imali kasnije uvid u njih.

- Pre slanja predmeta aukcije clanu koji je pobedio, predmet se testira jos jednom za ispravnost kako ne bi bilo kasnijih problema. Ne dajem garanciju na predmet aukcije posto se vodim kao fizicko lice, samo garantujem da je roba onakva kakva je opisana i kakva je na slikama. Isto tako se ogradjujem i od bilo kakve stete nastale prilikom transporta, za to se obratite kurirskoj firmi koja je vrsila transport, ona vam garantuje sigurnost, ja vam garantujem samo da cu vam upakovati robu sto je bolje i sigurnije moguce, a ukoliko vam se slucajno desi da dodje do ostecenja molim vas da sastavite zapisnik sa kurirom i da me kontaktirate kako bismo mogli da trazimo naknadu stete od kurirske firme u sto kracem vremenskom roku. Clanovima sa negativnom ocenom ili bez ocena saljem iskljucivo po uplati licitirane sume na ziro racun. Robu saljem posto mi kupac uplati pare na ziro racun koji ce dobiti posle licitacije, ukoliko ne navedem drugacije na aukciji.

- U slučaju bilo kakve primedbe na predmet aukcije molim da me kupac kontaktira pre ocenjivanja kako bismo rešili problem u sto kracem vremenskom roku. Ne saljem robu nigde van Srbije, vec na adresu koju dobijem od limunda, ili ukoliko kupac specificno navede drugu adresu.

- Mozete pogledati spisak mojih ostalih aukcija na linku:

http://www.limundo.com/Clan/Anti86/SpisakAukcija

- Ukoliko jos niste registrovani na Limundu mozete se registrovati klikom na sledeci link:

https://secure.limundo.com/Registracija/ref/anti86

- Srecna licitacija!

Prodavac

Anti86 (151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 72193513