Nikon coolpix l810

293 pregleda
8 želi ovaj predmet

Nikon coolpix l810

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

serenavanderwoodsen

(16)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

17 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Rezolucija (u Mpix) 16
  • Uz uređaj ide Blic, Memorijska kartica, Memorijski čitač, Objektiv, Punjač,
  • Proizvođač Nikon
  • Optički zum od 26
  • Mane i oštećenja Ima

Vrlo malo korišćen, što se oštećenja tiče vidi se na slici samo oko dugmića za okidanje, nema ogrebotine. Na donjem delu je malo pukao ali ne smeta niti se primećuje. Zbog toga je cena maksimalno korigovana.
Radi besprekorno, samo mi je postao suvišan zato ga prodajem. Uz njega idu punjive baterije sa punjačem.
____________________________________________
Model COOLPIX L810 – ljubav prema životu.

Moćan NIKKOR objektiv sa zumom od 26x (22,5–585 mm) sa ekstremno širokim uglom za super telefoto pokrivenost. Uživajte u slobodi da fotografišete sve, od dalekosežnih panorama do akcije u daljini.

Jednostavno rukovanje: uživajte u lakom snimanju pomoću dugmadi za kontrolu kojima se lako pristupa i režima Easy Auto (Lakog automatskog fotografisanja), koji optimizuje sve postavke fotoaparata prema svetlu u kojem snimate.

Bočna ručica za zumiranje: koristite bočnu ručicu za zumiranje da biste čvrsto držali fotoaparat kada snimate. Što se fotoaparat manje pomera kada ga držite, to će biti oštrije slike.

16 MP: CCD senzor od 16 megapiksela omogućava da snimite izvanredno detaljne slike, kreativno isečete slike i napravite izuzetna uvećanja veličine postera.

Snimanje besprekorno jasnih video snimaka visoke rezolucije 720p: snimite život u pokretu sa izuzetnom lakoćom. Namensko dugme za snimanje filmova olakšava početak snimanja, a možete i da koristite optički zum sa autofokusom tokom snimanja.

7,5 cm (3,0 in.) LCD ekran sa 921.000 tačaka: bez obzira na to da li snimate pod jakim sunčevim svetlom ili u uslovima slabog osvetljenja, LCD ekran visoke rezolucije sa širokim uglom i slojem za sprečavanje odsjaja nudi jasno snimanje i reprodukciju.

Funkcija protiv zamućenja. VR (Vibration Reduction) pomeranjem objektiva sprečava efekte podrhtavanja fotoaparata. Visoka ISO osetljivost (do 1600) za dobijanje oštrijih slika pri slabom svetlu. Funkcija otkrivanja pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta. Funkcija izbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) bira najoštriji snimak od najviše deset uzastopnih.

Režim 3D snimanja: napravite 3D sliku koja će biti reprodukovana na televizorima i računarima koji podržavaju 3D prikaz.

Pametni sistem za portrete: snima savršene portrete svaki put. Tajmer za osmeh omogućava snimanje kada se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija za otklanjanje treptaja vas upozorava kada je neko zatvorio oči. Korekcija tena ujednačava tonove kože kako bi se dobila koža glatkog izgleda. Korekcija efekta crvenih očiju popravlja pogrešnu boju očiju nastalu usled upotrebe blica.

Lako deljenje: povezivanje direktno sa televizorom visoke definicije preko ugrađenog HDMI konektora fotoaparata.

19 režima scena: režimi scena automatski optimizuju postavke fotoaparata za popularne stilove, efekte i lokacije za fotografisanje. Napravite odlične snimke jednostavnim izborom režima koji odgovara situaciji u kojoj snimate.

Baterije AA veličine: fotoaparat napajaju četiri AA baterije koje možete lako nabaviti u celom svetu.

EXPEED C2 sistem za obradu slike pruža poboljšanu mogućnost snimanja filmova, performanse visoke osetljivosti i maksimalan kvalitet slike.

Bežični prenos: kompatibilan sa Eye-Fi X2 (ili novijim) karticama. Prenesite digitalne fotografije (u JPEG formatu) direktno na telefon ili lični računar, a zatim se povežite sa Internetom da biste iskoristili prednosti Nikonove usluge za deljenje fotografija, my Picturetown.
Kôd artikla
COOLPIX L810 - VMA973E1, VMA970E1, VMA972E1, VMA971E1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja)
  • Slanje Post express

Za sve dodatne informacije i slike pošaljite poruku, odgovaram u najkraćem roku.
Ne prihvatam dodatne reklamacije nakon kupovine.

Prodavac

serenavanderwoodsen (16)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

17 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117740009