Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Lowe Pro profesionalni ranac Snizen

232 pregleda
8 želi ovaj predmet

Lowe Pro profesionalni ranac Snizen

Cena: 4.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ana.boz

ana.boz

(686)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.319 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Rezolucija (u Mpix) ....
  • Uz uređaj ide Ostalo
  • Proizvođač Canon
  • Optički zum od .....
  • Mane i oštećenja Nema

SNIZEN
Nosen par puta i to u kolima, moze se reci apsolutno nov,bez tragova i ostecenja, LowePro ranac za jedno rame SlingShot 102 AW,fenomenalan profi ranas sa zastitom od kise i udarce. Placen 110e

Dve slike su sa neta

Specifikacija sa neta
Dizajniran za fotoreportere. Prihvaćen od entuzijasta. Usavršen za sve! Predstavljamo sledeću generaciju SlingShot™ AW iz Lowepro. Naša najnovija serija SlingShot AW sa brzim pristupom nadgrađuje inovativni dizajn originala i ugrađuje u sebe ono što traže mnogi fotografi: brži pristup, dodatni prostor za lične stvari, unapređena organizacija i sposobnost za dodavanje tripoda. Model SlingShot 102 AW nudi više zapremine u gornjem odeljku za dopunske dodatke ili lične predmete. Hideaway Tripod Mount™ sistem sa savijajućim držačem i kopčom za brzo otpuštanje osigurava kompaktni tripod sa strane. Isti inovativni dizajn - koji vam omogućava prebacivanje napred radi pristupa - ostaje isprobana & dokazana omiljena funkcija korisnika. Takođe uključuje: patentirani All Weather AW Cover™ sistem; 3 SlipLock™ petlje za kačenje; ugrađenu krpicu od mikrofibera za čišćenje; namenske džepove za memorijske kartice; i lakoklizeće rajsferšluse; plus potpuno tapacirani odeljak za aparat sa poboljšanim sistemom razdvajača radi primanja najpopularnijih DSLR modela.

Uslovi prodaje prodavca

Pouzecem Saljem samo clanovima sa preko 200 pozitivnih i ni jedne negativne ocene *inace ide prvo uplata na racun*
Van Srbije ne saljem

i naravno, ukoliko vam nesto nije jasno *slobodno pitajte*

Vezano za transport(lično preuzimanje nije moguće, zato sto radim i ovo mi nije posao) Da čekate mene i ja vas.... to ne dolazi u obzir, svakako su postarine jeftine i efikasane.... Robu pazljivo proverim, slikam dodatno pre slanja i snimim.... Do sada je sve bilo savrseno, sto moja reputacija jasno govori, ukoliko ostecenje nije nasa krivica, trazite nadoknadu stete od strane kurirske sluzbe
Reklamacije ne prihvatam, zato bolje na vreme pitajte jer imate opciju...
* Ukoliko kupujete preko opcije KUPI za fiksni iznos a postojeća cena vam ne odgovara imate opciju da stavite vas željeni iznos ..... Ukoliko mi ponuđeni iznos odgovara onda ste kupili željeni predmet, Ukoliko mi Neodgovara.... onda povećajte sumu i kupicete sigurno.
Srecno

Prodavac

ana.boz
ana.boz (686)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.319 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130496937