Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ranac LowePro original

506 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ranac LowePro original

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sale224

sale224

(356)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

395 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Nekorišćen, kao nov, neoštećen! Profesionalni ranac preko jednog ramena. U ranac može stati fotoaparat, (posebna pregrada za fotoaparat), fotoopremu i tablet ili lap top do 10 inch. (posebna zaštićena pregrada), naočare (posebna pregrada), telefon i dr. Kada se ranac nosi preko jednog ramena jednim rotirajućim potezom, bez skidanja ranca brzo se može doći do fotoaparata i druge opreme. Zapravo za to je konkretno i namenjen.

Dimenzije: 40 x 28 x 10 cm. Boja maslinasta.

Uslovi prodaje prodavca

U slučaju slanja poštom, plaćanje pouzećem, ili plaćanje unapred. POŠTARINU PLAĆA KUPAC. Moguća je i opcija ličnog preuzimanja i plaćanja prilikom preuzimanja na adresi prodavca.
Ukoliko tražite da Vam se izlicitirani predmet pošalje na drugu adresu, koja nije verifikovana na Limundu potrebno je da izlicitiranu cenu platite unapred.
Kontakt isključivo putem Limundo poruka radi daljeg dogovora oko realizacije kupoprodaje. Molim da poštujemo rokove za uspostavljenje kontakta I završetak kupovine.
Proizvode kao što su obuća i odeća molim da preuzmete lično. Moguće su i druge opcije, potvrđene Limundo porukom od vaše strane. Ne primam reklamacije za polovnu i staru robu, jer smatram da su slike dovoljno brojne, iz različitih uglova slikane i u maksimalnoj rezoluciji, da možete dobro videti šta kupujete.

Prodavac

sale224
sale224 (356)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

395 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118153981