Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AUTO REVINON TELE ZUM 75-205mm 1 PREMA 3,5

230 pregleda
2 želi ovaj predmet

AUTO REVINON TELE ZUM 75-205mm 1 PREMA 3,5

Cena: 4.600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

mane2016

(183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

REVINON F 75-205 JE IZRADIO JAPAN SA NAVOJEM M-42mm ŠTO JE U NJIHOVOJ PROIZVODNJI REDAK SLUČAJ.IZRADJEN JE ROBUSNO U METALU TAKO DA JE VEOMA OTPORAN,KVALITETAN I TRAŽEN VIŠE U EVROPI A MANJE U JAPANU.POSEBNO JE BIO OMILJEN KOD FOTO REPORTERA JER JE BIO IZUZETNO POUZDAN U SVIM USLOVIMA UPOTREBE I TRPEO PADOVE I VALJANJE PO TERENSKIM KAROSERIJAMA VOZILA.FIKSNI SETLOSNI ODNOS 1 PREMA 3,5 NA SVIM POZICIJAMA OMOGUĆAVAO JE JASNE I KVALITETNE SNIMKE U USLOVIMA SLABIJE VIDLJIVOSTI.POSEDUJE AUTOMATSKU BLENDU KOJA OMOGUĆAVA DA SE IZOŠTRAVANJE IZVRŠI PRI PUNOM OTVORU BLENDE A DA SE BLENDA ZATVARA AUTOMATSKI PRI OKIDANJU.IMA METALNI PREDNJI POKLOPAC KOJI SE NAVRĆE I METALNU ZONEN BLENDU DUBINE OKO 4,5CM KOJA USPEŠNO ŠTITI OPTIKU.OČUVAN JE U FABRIČKOM IZDANJU SA NEPRIMETNIM TRAGOVIMA UPOTREBE.IMA SVOJU FUTROLU.OZBILJNE PONUDE RAZMOTRIĆU I OBAVESTITI VAS.KUPOVINOM 2 I VIŠE PREDMETA OSTVARUJETE BITNU UŠTEDU U TROŠKOVIMA ISPORUKE.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje City express, Lično preuzimanje, Post express

Kupac licno bira način isporuke i snosi troškove. Lično preuzimanje po prethodnom dogovoru. . .MOLIM VAS DA NE LICITIRATE IZ INOSTRANSTVA ROBU NE SALJEM U INOSTRANSTVO.

Prodavac

mane2016 (183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118212845