Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

FLEKSARET -MEOPTA IV AUTOMAT/ KAMERA BELAR F-3,5/80 MM

367 pregleda
12 želi ovaj predmet

FLEKSARET -MEOPTA IV AUTOMAT/ KAMERA BELAR F-3,5/80 MM

Cena: 5.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

mane2016

(183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Proizvođač MEOPTA ČEŠKA
  • Uz uređaj ide KOŽNA FUTROLA
  • Mane i oštećenja Nema

ČLEHOSLOVAČKA MARKA MEOPTA POROIZVELA JE LINIJU DVOOKIH KAMERA FLEKSARET OD OSNOVNOG MODELA PA DO BROJA VII.OVAJ APARAT JE IV U SERIJI I PROIZVODJEN JE OD 1931. GODINE PA DO 1970 .KAMERA JE NAMENJENA ZA IZRADU UMETNIČKIH FOTOGRAFIJA ROL FILMOM I SNIMCIMA 6x4 i 6X6cm ŠTO OMOGUĆAVA DA SE PROJEKTUJU SLIKE VELIKIH FORMATA.DA BI SE URADILA TAKO VELIKA FOTOGRAFIJA PROJEKCIONI APARAT JE SA STOLA VISINE OKO 90 cm, PROJEKTOVAO SLIKU NA FOTO PAPIR KOJI SE NALAZIO NA PODU LABORATORIJE.DANAS OVE APARATE KUPUJU STUDENTI UMETNIČKE AKADEMIJE KOJI SE UZ SAVLADAVANJE TEHNOLOGIJE IZRADE SLIKA UVEŽBAVAJU DA PODESE EKSPOZICIJU I BLENDU I STIČU ISKUSTVA KAKO OSVETLJENOST I BRZINA SNIMANJA UTIČU NA KVALITET SLIKA. IZOŠTRAVANJE SLIKE VRŠI SE GORNJIM OBJEKTIVOM KROZ ŠAHT PRIZMU I LUPU NA GORNJEM DELU APARATA ANASTIGMAT OBJEKTIVOM 1 PREMA 3 A POLUGA SE NALAZI PRI DNU PREDNJEG DELA.ANASTIGMAT OBJEKTIVI VRŠE UOŠTRAVANJE TAKO DA JE OŠTRINA NA LEVOM I DESNOM KRILU JEDNAKA OŠTRINI U CENTRU
PREDMETA.APARAT JE ISPRAVAN RADI,EKSPOZICIJA BLENDA,ZAPINJAČA I OKIDANJE.KUPOVINOM 2 I VIŠE PREDMETA ŠTEDITE NA TROŠKOVIMA ISPORUKE.OZBILJNE PONUDE PUTEM PORUKA RAZMOTRIĆU I OBAVESTITI VAS.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Kupac licno bira način isporuke i snosi troškove. Lično preuzimanje po prethodnom dogovoru. . .MOLIM VAS DA NE LICITIRATE IZ INOSTRANSTVA ROBU NE SALJEM U INOSTRANSTVO.

Prodavac

mane2016 (183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119482133