Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ALTIX IV OBJEKTIV MAJER OPTIC F- 2,9/50 mm GERMANY

293 pregleda
7 želi ovaj predmet

ALTIX IV OBJEKTIV MAJER OPTIC F- 2,9/50 mm GERMANY

Cena: 1.480 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

mane2016

(183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Proizvođač PRAKTIKA -ZRAK
  • Uz uređaj ide STARA FUTROLA GRATIS
  • Mane i oštećenja Nema

ALTIX IV JE PRVA SERIJA APARATA PRODUKCIJE PENTAGON KOJA SE MASOVNO PRODAVALA U YUGOSLAVIJI PEDESETIH GODINA,NAJČEŠĆE PREKO SINDIKATA NA KREDIT.TAKODJE SU IH KUPILE I ŠKOLE GDE SU UČENICI IMALI MOGUĆNOST DA SE KROZ RAD FOTO SEKCIJA OBUČE DA KADRIRAJU,BIRAJU UGLOVE SNIMANJA SA SENKOM, DA PODEŠAVAJU EKSPOZICIJU,BLENDU I DUBINSKU OŠTRINU ZATIM DA RAZVIJAJU FILMOVE , FIKSIRAJU U MRAČNOJ KOMORI SA ZELENIM FILTERIMA,I NA KRAJU DA NA APARATU ZA PROJEKCIJU UZ KORIŠĆENJE CRVENIH FILTERA KOPIRAJU I IZRADJUJU SLIKE.AKO NISU IMALI SUŠILICE SA HROMIRANIM PLOČAMA KOJE SU DAVALE VISOKI SJAJ,ISPRANE SLIKE U VODI LEPILI SU NA PROZORSKA STAKLA DA SE OSUŠE I SAME PADNU SA STAKLA. U PROCESU SNIMANJA I IZRADE SLIKA MAGIČNI MOMENAT JE KAD SE PRVO KONTURA SLIKE POJAVLJUJE U RAZVIJAČU I NAKON MINUTE-DVE KOMPLETNO RAZVIJE.NAJVIŠE SLIKA SU MLADI LJUDI IMALI SA EKSKURZIJA ,SPORTSKIH TAKMIČENJA,RADNIH AKCIJA,DRUGARSKIH VEČERI I DRUGIH MASOVNIH DOGADJAJA.ZATO JE OVAJ APARAT NAŠAO MESTA U KOLEKCIJAMA GENERACIJA.APARAT JE ISPRAVAN UZ TRAGOVE UPOTREBE I DUGOG TRAJANJA.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Kupac licno bira način isporuke i snosi troškove. Lično preuzimanje po prethodnom dogovoru. . .MOLIM VAS DA NE LICITIRATE IZ INOSTRANSTVA ROBU NE SALJEM U INOSTRANSTVO.

Prodavac

mane2016 (183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122159829