Bežični telefon Sinus 302

61 pregled
3 želi ovaj predmet

Bežični telefon Sinus 302

Cena: 1.400 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

naroznaroz

(489)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

542 pozitivnih ocena

Beočin, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Bežični telefon T-Home Sinus 302. Ispravan sa sitnim tragovima normalne redovne upotrebe, stanja prikazanog na slikama.
Nešto je manjih dimenzija, ali sa mogućnošću postavljanja krupnih cifara na ekranu. Jasnog i dovoljno glasnog reprodukovanja razgovora i melodija zvona.
U ponudi baza telefona, slušalica, strujni adapter i linijski kabel.
Baterije nisu u ponudi, a koristi isključivo punjive baterije tipa AAA 1,2V.


Bežični univerzalni uređaj sa eko režimom

Sinus 302 iz Nemačkog operatera, Deutsche Telekoma, je pravi univerzalni uređaj. Bežični telefon solidno opremljen, sa nekoliko komfornih funkcija kao što su osvetljena tastatura, ekran u boji sa šest linija ili SMS funkcionalnost, jednostavan eko režim za smanjenje potrošnje energije i radio performanse. Ipak, telefon je prijatno jeftin sa zvaničnom maloprodajnom cenom nešto manjom od 50 evra.

Deutsche Telekom Sinus 302 takođe nudi sve osnovne karakteristike koje se očekuju od modernog DECT telefona. Ovo uključuje hendsfri funkciju, telefonski imenik za do 150 unosa, listu ponovnog biranja sa do 20 unosa i listu pozivalaca sa do 30 brojeva. Telefon podržava funkcije kao što su poziv na čekanju, konsultacije, prebacivanje i konferencija sa tri strane i može se koristiti na telefonskim sistemima. Pored toga, lako je moguće preneti pozive između različitih slušalica i takođe direktno preneti telefonski imenik.

Integrisani eko režim je takođe primetan u izdržljivosti uređaja. Sa deset sati zagarantovanih neprekidnih poziva, bilo bi teško dogurati bateriju do krajnjih granica uz nekoliko poziva. A automatsko prilagođavanje snage prenosa na rastojanje između slušalice i bazne stanice obezbeđuje manju izloženost elektrosmogu. T-Home Sinus 302 je klasičan radni aparat koji nema komplikovanih funkcija ili dizajnerskih eksperimenata sa kojima se sve češće susrećemo na novijim modelima sličnih uređaja uopšte.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, BEX, Daily express, Lično preuzimanje, Organizovan transport: 0, Post express, Pošta

Uređaj ( baza, slušalica, poklopac baterija ) se prodaje sa adapterom i linijskim kablom, bez baterija / punjive 1.2 V AAA / jer je najbolja varijanta da se stave nove pravilno formirane baterije.
Troškove dostave snosi kupac.

Prodavac

naroznaroz (489)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

542 pozitivnih ocena

Beočin, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106957829