Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prenosiva LED svetla sa daljinskim upravljačem Teckin u

704 pregleda
11 želi ovaj predmet

Prenosiva LED svetla sa daljinskim upravljačem Teckin u

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

Pažnja: Adapter za naizmeničnu struju može da se poveže samo na levu stranu LED trake (odštampan logotip ) AUTOMATSKI TAJMER ISKLJUČIVANJA: Ovu kuhinju možete podesiti ispod osvetljenja ormarića da se automatski isključi za 10, 30, 60 ili 120 minuta. Ova funkcija je za ljude koji se plaše mraka dok spavaju.
❤ Inteligentna kontrola dodirom: Dodirnite senzor dodira na lampi direktno da biste je kontrolisali, držite prekidač da biste podesili osvetljenost bez stepenica, različite nivoe osvetljenosti (0% ~ 100%) omogućavaju vam da kontrolišete i pronađete savršen nivo osvetljenosti za svaku vašu situaciju, ponovo dodirnite prekidač da biste ga uključili/isključili. SUPER SVIJETLE LED diode i ŠIRKO KORIŠĆENE: LED SMD lampe perle unutra, 4000k, 12V jarko bijelo svjetlo, veća svjetlosna efikasnost i niža kalorijska vrijednost. Idealan za upotrebu u kuhinjama, pultu, kućnim kancelarijama i kutiji za cipele, ormanu, umivaoniku. ispod svetla u ormarićima dodajte mek ambijent i romantičan osećaj u sobe. Osvetlite svaki mračni ugao, stvorite srećan život. . LAGANO ZA UGRADNJU: Naše svetlosne šipke se mogu jednostavno instalirati na 2 načina. Ili pomoću 3M lepljive trake ili pomoću štipaljki za montažu uvrtnjem. Omogućava vam da promenite lokaciju ili promenite. . ISTROŠNA I NAJBOLJA USLUGA NAKON PRODAJE: Radni vek TECKIN LED trake može do 50000h. Sertifikovan od strane FCC, ETL.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 114646513