Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Peiko Prevodilac

884 pregleda
21 želi ovaj predmet

Peiko Prevodilac

Cena: 2.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

saraclj

(309)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

366 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Peiko
  • Mane i oštećenja Nema

1. Prevod na više jezika: podrška za više od 50 android jezika, ios sistem prevođenja, nakon razgovora sa slušalicama, prevedite ga na glas zemlje/regiona koji želite. Takođe podržava prevođenje slika i oflajn prevod, i podržava više od 20 jezika za snimanje slika.

2. Prava bežična veza kompatibilna sa Bluetooth: Verzija 5.0 kompatibilna sa Bluetooth-om može postići stabilan i brz audio prenos, prava bežična veza može doseći do 10 metara i možete se lako povezati sa svojim Bluetooth kompatibilnim uređajem u roku od nekoliko sekundi.

3. Audio izlaz visoke vernosti: Ugrađeni dinamički zvučnik od 8 mm, koji može doneti zvučni efekat visoke vernosti, bas nastavlja da dolazi, donoseći neočekivanu stabilnu i jasnu muziku vašim ušima.

4. TWS pravi bežični dizajn za uho: mali i kompaktan, bez neurednih žica, jednostavan za upotrebu, stabilan i udoban, pogodan za vožnju, trčanje, putovanja i druge aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom.

5. Više vremena slušanja: Ugrađena punjiva litijumska baterija od 90mah kako bi se osiguralo super trajanje baterije, podrška za reprodukciju do 5-8 sati, vreme razgovora do 5-7 sati, brzo punjenje 1,5 sati.

6. Široko kompatibilan sa iphone/samsung/ipad, itd.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Clanovima sa manje od 5 ocena saljem nakon uplate na racun.

Pre kupovine, pitajte za dostupnost!

Prodavac

saraclj (309)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

366 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113260689