Eksterna baterija/Power bank 26800 mAh

30 pregleda
1 želi ovaj predmet

Eksterna baterija/Power bank 26800 mAh

Cena: 1.900 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Ima

Na prodaju eksterna baterija koja je nova i testirana ali sa fabrickom greskom,dugme za paljenje je osteceno pa mora da se upali sa npr. olovkim,hemijskom... Vidi se na slikama o cemu pricam!


USB punjenje: dva USB porta (5V / 2.1A + 1A), 4 LED indikatora ukazuju na preostalu snagu 25% -50% -75% -100%. Dvostruki USB port banke za napajanje omogućava vam istovremeno punjenje dva uređaja. Sa bankom napajanja od 26800 mAh, možete automatski otkriti i podesiti intenzitet struje kako biste postigli maksimalnu brzinu punjenja.
Zaštita baterije: automatsko usvajanje tehnike identifikacije, banka napajanja, može promeniti struju opterećenja prema različitim uređajima. Zahvaljujući integrisanom poboljšanom sistemu zaštite, prenosivi punjač je bezbedno zaštićen od pregrevanja, prekomernog punjenja, prekomerne struje itd.
Sigurna i kompatibilna baterija: visok kvalitet, zajedno sa mnogim inteligentnim zaštitnim tehnologijama u slučaju prekomjernog pražnjenja, pregrijavanja, kratkog spoja itd., Automatski će prestati raditi iz sigurnosnih razloga. dva uređaja se mogu puniti istovremeno, sa dovoljno snage za mobilne pametne telefone i tablete. Dok se spoljna baterija puni, moguće je i napuniti telefon, čime se skraćuje vreme punjenja.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106140141