Grundig 8500 Monolith RETKO

972 pregleda
36 želi ovaj predmet

Grundig 8500 Monolith RETKO

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 23.05.2024. u 14:41

Kupljen za: 10.700 RSD

Broj ponuda: 40 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

DigitalAngel

(623)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

729 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Snaga (W) 100-150
  • Uz uređaj ide /
  • Proizvođač Grundig
  • Boja Drvo-tamna
  • Mane i oštećenja Nema

Na prodaju preedobri trosistemski zvucnici marke Grundig - Serija 8500 u Monolith izvedbi (tada sam vrh izrade). Kutije su zatvorenog tipa.

Manufacturer: Grundig
Model: Monolith 8500
Type: Loudspeaker
Years of manufacture: 1988 - 1991
Made in: Germany
Color: Walnut
Nominalna snaga : 100 watt
Osetljivost : 85 DB
Frekvencijski opseg : 25hz - 25000hz
Dimenzija : 33x53x31
Otpor: 4 - 8 ohm
Tezina : 15kg

Vise detalja na slici

Ovo je nesto najbolje sto sam ikada cuo od vintage zvucnika koji ce da pojedu sve u sadasnjoi klasi do 1000e.

Izradjeni su uz pomoc profesionalaca koji su dosli iz kompanije Arcus (malo istorije dole). Ja sam slusao uglavnom Jazz.Blues, Synth i Rock na njima.

Originally, the "makers" of Arcus Elektroakustik - a small company that initially produced in a one-floor apartment in Düsseldorfer Strasse in Berlin - set out to offer the highest quality loudspeakers at an affordable price. Klaus Heinz, Holger Fehsenfeld and Heiner Basil Martion, who left Arcus in 1976, were the founders of ARCUS.

ARCUS wanted to expand and so it came to a cooperation with the company GRUNDIG. Arcus Elektroakustik produced the newly created GRUNDIG loudspeaker line FineArts in Berlin.

Prodajem ih iz jedinog razloga jer sam nagomilao dosta kutija (nabavio Arcuse koje sam hteo pa mi sada ovi zauzimaju mesta).

Iz razloga sto cu biti na putu do petka ujutru, mozda necu moci da odgovorim na sva vas pitanja odmah i nakon zavrsetka licitacije (jer traje 3 dana) mozda bas tog dana necu moci da odgovorim jer se vracam u petak,

Pogledajte na netu i poslusajte na dobrim slusalicama kako zvuce ove kutije jer ima dosta snimaka, a u sam bass i da li ga ima nemojte da sumnjate.

Najbolje je licno preuzimanje zbog velicine , ali svakako mozemo da se dogovorimo (okolina BG-PA-ZR sve pase da ih donesem ako idem na tu stranu a uglavnom idem)

Srecno ljudi
-------- dodat opis 2024-05-20 19:46:52 --------
VAZNO : Na zahtev Limundovca gde je primeceno moguce ostecenje, dodao sam sliku koja pokazuje da je membrana ipak pocepana na bass driveru jednog zvucnika. Ja nisam osetio razliku dok sam slusao i ne bih ni video sada da mi clan limunda nije zatrazio da pogledam. Unapred se izvinjavam svima.Oni koji su do sada licitirali , ako zele da odustanu od kupovine a pobede na aukciji, nije nikakav problem da se ne izvrsi kupoprodaja. Mada i pored ovakvog ostecenja, posto je moguca zamena membrane i nije uopste skupa ( iako se ne cuje nista dok se slusa) ja i dalje mislim da ce kupac biti prezadovoljan. Opet , bas mi je zao, nisam imao nikakvu nameru da sakrijem ostecenje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

Pogledajte i moje ostale aukcije , iz razloga jer ih nestavljam svaki dan. Oni koji su kupovali od mene znaju da za malu cenu mogu da dobiju dosta.

http://www.limundo.com/Clan/DigitalAngel/SpisakAukcija

Prodavac

DigitalAngel (623)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

729 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134447433