Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Under Armour True Wireless Flash X Engineered by JBL

435 pregleda
43 želi ovaj predmet

Under Armour True Wireless Flash X Engineered by JBL

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.04.2024. u 22:05

Kupljen za: 5.200 RSD

Broj ponuda: 31 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

toni4neo

(2.202)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.759 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač UNDER ARMOUR
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet aukcije su Under Armour Bezicne Slusalice powered by JBL. Slusalice su potpuno ispravne i savrseno ocuvane.

TRUE Wireless BEŽIČNE SLUŠALICE ZA SPORT: Dizajn bežičnih slušalica omogućava sportistima da maksimalno iskoriste svaki trening, bilo da je to joga, trčanje, planinarenje i vežbanje u teretani.



VODOOTPORNA DIZAJN VISOKIH PERFORMANSI ZA VEŽBANJE: IPKS7 Otporne na znoj i vodootporne, ove bežične slušalice obećavaju da će izdržati vaš najrigorozniji trening i sve elemente koji vam padaju na put.

BIONIC HEARING: Koristeći jedinstveni JBL zvuk i njegovu tehnologiju mikrofona, Bionic Hearing vam omogućava da čujete svoju okolinu pomoću dve zvučne tehnologije – TalkThru i Ambient Avare. Sa TalkThru tehnologijom, muzika je smanjena i govor je pojačan u ovim bežičnim slušalicama, tako da možete lako da razgovarate sa partnerom za vežbanje između serija. AmbientAvare pruža impresivnije muzičko iskustvo, sa dubokim basom, uz pojačavanje ambijentalnih zvukova, pružajući sigurnost da čujete svoju okolinu dok nosite ove bluetooth slušalice.

DO 25 SATI UKUPNOG VEKA BATERIJE: Trajanje baterije može trajati 5 sati po punjenju svake bežične slušalice, ali nema potrebe za brigom ako ste u pokretu. Jednostavno napunite svoje bežične slušalice za još 20 sati reprodukcije uz vodootpornu aluminijumsku futrolu za punjenje.

SPORT FLEKS FIT NASTAVNICI ZA UŠI ZA BEŽIČNE SLUŠALICE: Krilati vrhovi za uši koji se lako koriste za maksimalnu sigurnost kako biste osigurali da vaše slušalice ne ispadnu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

toni4neo (2.202)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.759 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133431565