Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

DJ BOX A K C I J A !!!!

142 pregleda
7 želi ovaj predmet

DJ BOX A K C I J A !!!!

Cena: 20.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

alexsis

(152)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

215 pozitivnih ocena

Rača (Kragujevačka), Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Sherwood
  • Mane i oštećenja Nema

Na prodaju DJ BOX Sherwood u TOP stanju upakovan u rek sa pripadajucim kablovima. Mixeta , dupli cd plejer sa kontrolerom i snagas. Bukvalno u stanju 1/1 ispravni probani. Oba cd plejera ucitavaju diskove odmah , rade bez preskoka, kontroleri za brzinu rade , ima jos gomila funkcija koje ne znam ni da probam. Snagas je takodje ispravan , poseduje fabricku zastitu od preopterecenja ikratkog spoja, Rek je odlican sa dobrim okovima mislim da su Adam Hall. Kopmplet je dosta tezak, a na zadnjoj strani reka se otvaraju vratanca . Sve u svemu lepa igracka ali u rukama dobrog dj-a profi stvar.

Uslovi prodaje prodavca

Saljem po dogovoru u rokovima posle licitacije i na izlicitiran iznos ide 50 din na ime troskova pakovanja i 50 din za povracaj novca ako saljem AKS-om. Ne snosim posledice ostecenja u transportu i molim neozbiljne i one sa 3 ili vise negativnih ocena da ne licitiraju.Nece dobiti predmet ako ga izlicitiraju.Reklamacije posle prodaje ne primam za ispravnost garantujem kad znam da je uredjaj ispravan zato pitajte sta vas zanima na vreme.

Prodavac

alexsis (152)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

215 pozitivnih ocena

Rača (Kragujevačka), Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133283089