Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Music hall ozbiljna priča

269 pregleda
2 želi ovaj predmet

Music hall ozbiljna priča

Završena

Datum završetka: 22.04.2024. u 21:59

Početna cena: 9.999 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

999

(3.090)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.800 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač --
  • Funkcije CD, Pojačalo
  • Uz uređaj ide -
  • Mane i oštećenja Ima

kvalitetan cd risiver, jedan činč mu je malo oštećen (alaz za snimanje za dek) u transportu ali je sve ostalo odlično...svi ulazi i izlazi rade, tjuner odličan, Cd radi ali ne daje zvuk od kad sam ga otvorio da vidim šta je unutra jer je vrlo težak za svoju veličinu....Znači samo sam otvorio poklopac, slikao i vratio na mesto...CD i dalje radi ali ne daje zvuk, stvarno ne znam zašto.
Konkretno ovaj model polovan preko ne možete naći ispod 300-400e

--- Dodato 29.03.2024. 13:36 ---
Стога скоро можете да сумњате да је Рои Халл дизајнирао Трио посебно за мене. Не само за мене, за свакога ко жели добру музику, има нормалан буџет, не жели да њихов сет буде доминантан у просторији за слушање или саставља други сет који може бити мањи од главне инсталације, али ипак мора да прави музику . Дакле, шта је Трио? Веома лако. Реч је о кућишту димензија 43 к 9 к 36 цм у коме се налази појачало, ФМ/АМ тјунер и ЦД плејер. Са две контроле и шест тастера на предњој страни. Испоручује се са даљинским управљачем за 1299 евра. Прелепа алуминијумска предња страна дебљине 1 цм, чврст лим около и чврста конструкција. Ако погледате позади, видећете четири аудио улаза на нивоу линије. Тапе-оут и пред-оут, централни излаз за субвоофер. Дигитални излаз са оптичким СП/ДИФ. Двоструки прикључци за звучнике (променљиви А, Б, А+Б). Поред тога, прикључак за ФМ/АМ антену, еуро конектор и композитни улаз/излаз и С-видео прикључак. Композитни се претвара у С-видео или обрнуто када је одабран ДВД улаз. Контроле на предњој контроли јачине звука, избор улаза и монитор траке. У зависности од изабраног извора, тастери контролишу уграђени ЦД плејер или тјунер. Даљински управљач такође има те мултифункционалне тастере и контролише уређај са изузетком две ствари, он/офф морате устати пре него што устанете и монитор траке се нажалост не може укључити даљински. Спецификације ЦД пријемника не лажу. Два пута 50 вати на 8 ома са минималном применљивом импедансом од 2 ома. Фреквенцијски опсег од 5 Хз до 100 кХз унутар 1 дБ. Однос сигнал-шум већи од 101 дБ. 80 унапред подешених подешавања за тјунер. Плави скромни екран приказује изборе које сте направили или информације о ЦД-у.



Прво што приметите у уређају је велики тороидни трансформатор, који објашњава део тежине од 11 килограма. 50.000 уФ пуферовање иза трансформатора. Два исправљача, више регулатора напона, све уредно премоштено кондензаторима. Појачало је конвенционалног дизајна са дискретним транзисторима и транзисторима снаге на хладњаку. Ово је у супротности са многим појачалима класе-Д која толико напредују. Одељак за тјунере је купљени модул, као што ћете наћи у безброј тјунера до хигх-енд тјунера. ЦД драјв је из Асатецх-а и шаље дигиталне информације на Бурр Бровн ПЦМ 1738 конверторски чип. Употреба Бурр Бровн ОПА ИЦ-а је упадљива: не можете их често наћи у овом ценовном рангу. Произвођач обично бира много јефтиније Пхилипс ИЦ-ове. Сваки ИЦ има кондензатор који обезбеђује напон бафера. Сви улази и излази су релејно повезани. Обезбеђење је уграђено. Већина електронике је интегрисана на једној великој плочи. Каблови су били кратки.

--- 29.03. 13:36 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

999 (3.090)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.800 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132822869