Denon AVR-3808 7.1 130W

894 pregleda
48 želi ovaj predmet

Denon AVR-3808 7.1 130W

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 20.09.2023. u 22:45

Kupljen za: 13.067 RSD

Broj ponuda: 32 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

CRNI1

CRNI1

(3.886)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.040 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Uz uređaj ide ...
  • Funkcije Pojačalo , Radio
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Ima

Ispravan odlicno ocuvan, cuknut poklopac na jednom zadnjem uglu.-DENON AVR3808 AV PRIJEMNIK - Opis proizvoda

Denon AVR 3808 7.1-kanalni risiver za kućni bioskop je nadogradnja na hvaljeni i najpopularniji prijemnik kompanije svih vremena - AVR3806. Denon AVR 3808 dodaje uzbudljive nove tehnologije svom spisku funkcija kao što su novi formati zvuka visoke definicije kao što su DTS HD i Dolbi TrueHD, i čitav niz novih funkcija kao što je funkcija HDMI 1.3a Repeater, 36-bit Deep Color koja kada je dostupna od sledeće generacije Blu Rai plejera i televizora visoke definicije koji vam daju još bolju sliku osiguravajući da je Denon AVR 3808 što je moguće više dokaz za budućnost.

Nudeći izuzetnu vrednost, Denon 3808 je drugi u Denon-ovom novom asortimanu 08 i deli mnoge ključne karakteristike fantastičnog Denon AVR-4308 od 2000 funti. Ovo je najnoviji u Denon klasičnoj seriji 3800 srednje cene i ima Denonov novi industrijski dizajn u stilu „talasa“, konstrukciju teškog bojnog broda i izvanredan kvalitet slike i zvuka. U dizajniranju za HD eru, Denon-ovi inženjeri su sve ponovo promislili. Nova audiofilska šasija skraćuje putanje signala, minimizira vibracije i sprečava da se audio, video i digitalna kola međusobno ometaju.

Ili koristite opcionu Denon ASD1R i ASD3N i ASD3V porodicu priključnih stanica da integrišete svoj iPod sa sistemom kućnog bioskopa. Možete da slušate melodije svog iPod-a preko svojih najboljih zvučnika i da gledate naslove njegovih pesama, liste za reprodukciju, fotografije i video zapise na svom TV-u. Dock čak puni vaš iPod dok svira i omogućava vam da kontrolišete svoj plejer pomoću daljinskog upravljača prijemnika.

Praktična funkcija automatskog podešavanja Denon AVR3808 automatski fino podešava performanse vašeg sistema za optimalan zvuk sa vašim specifičnim zvučnicima i prostorijom. Samo uključite uključeni mikrofon i postavite ga na svoje omiljeno sedište za slušanje - AVR1707 će se pobrinuti za ostalo, prilagođavajući podešavanja nivoa i kašnjenja za svaki od zvučnika vašeg sistema kućnog bioskopa.

Za optimalnu Dolbi Digital i DTS reprodukciju, Denon AVR3808 ima visokokvalitetno, širokopojasno audio pojačanje, pružajući izlaznu snagu od 110 vati za svaki od 7 glavnih kanala. Napajanje velikog kapaciteta uključuje energetski transformator velike struje zajedno sa diskretnim izlaznim uređajima na svih 7 kanala pojačala za najveći dinamički opseg i vrhunsku jasnoću reprodukcije.

Denon AVR 3808 pokriva sve sledeće formate, Dolbi Digital Surround EKS, Dolbi Pro Logic II i DTS ES Discrete 6.1. Dolbi Digital, uključujući Surround Ek dekodiranje. Dolbi Pro Logic II dekodiranje sa Cinema i Music režimima o DTS ES Discrete 6.1, Matrik 6.1 dekodiranje o DTS Neo:6 Cinema & Music Surround dekodiranje. Plus MP3/VMA/ACC.

Denon AVR-3808 je opremljen sa ukupno 7 pojačala, uključujući 2 za zvučnike zadnjeg surround kanala kako bi vam pružio jasnije definisanu lokalizaciju zvuka pozadi za 6.1-kanalne surround izvore kao što su DTS-ES Discrete 6.1, DTS-ES Matrik 6.1, Dolbi Digital EKS i DTS-ES NEO:6.

Dobijate mnoštvo mogućnosti povezivanja za izgradnju sistema, uključujući HDTV kompatibilnu komponentnu video prebacivanje. Audio/video ulaz na prednjem panelu omogućava brzo i lako povezivanje kamkordera i sistema za igre. 56 AM/FM unapred podešenih podešavanja vam omogućavaju lak pristup svim vašim omiljenim radio stanicama. Praktičan daljinski upravljač sa dugmadima koji svetle u mraku ne kontroliše samo ovaj prijemnik, već i televizore, DVD plejere i video-rekordere skoro svih proizvođača.

7 kanala jednakih 130 vati po kanalu (8 oma, 20 Hz-20 kHz, < .08% THD) ili 160 vati po kanalu (6 oma, 1 kHz, (0,7% THD).
Najnovija audio i video podrška sa dubokom dubinom boje od 30/36 bita i podrškom za širi prostor boja kvICC, HDMi 1.3a ulazi/izlazi omogućavaju rukovanje video signalom većom brzinom.
Podešavanje sinteze frekvencije sa 56 stanica AM/FM nasumično unapred podešeno podešavanje memorije i automatsko memorisanje unapred
Novi HDMi 1.3a ulazi/izlazi koji omogućavaju rukovanje video signalom većom brzinom. Pored toga, ovaj model ima HDMI ulaze sa 1080p mogućnošću i video konverzaciju koja je sposobna za izlaz na HDMI port.
Pred-izlaz sabvufera, sa promenljivim Hi/Lov Pass prelaznim tačkama (80/100/120/150Hz)
Komponentni video prekidač: 2 k HDMI ulaza, 3 in, 1 izlaz (30MHz) digitalni audio ulazi: 2 optička, 2 koaksijalna. 3 audio, 4 A/V (uključujući 3 S-video i 1 prednji panel) ulaza. Plus ulaz spreman za iPod.
24-bitni, 192 kHz DAC-ovi visoke rezolucije
3 izvora i mogućnost zone
Uključuje RS232C terminal za eksterne kontrolne sisteme treće strane.
A/V ulazi na prednjoj ploči, sa optičkim digitalnim plus A/B biračem zvučnika na prednjoj ploči
Povezivanje digitalnih medija, iPod audio, reprodukcija fotografija i viseo sa opcionom porodicom ASD iPod priključnih stanica.
Napredni kućni bioskop i muzički uređaj visoke definicije usmeren na mrežu HD video - HD audio - iPod - Internet radio - PC/Mac i USB striming muzike i fotografija.
Lakše za korišćenje nego ikada ranije, sa novim foto-stvarnim grafičkim interfejsom i ergonomskim rasporedom kontrole.
Automatsko podešavanje i ekvilizacija sobe sa MultEK iz Audissei-a

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje BEX

Tekst koji sledi,odnosi se samo na ispravne uredjaje.Nema znacaja na uredjaje koji su oznaceni kao ne ispravni ili imaju manu.

Uredjaj je kupljen ispravan,naknadno ponovo istestiran,kao prilog tome video zapis u trajanju od nekoliko minuta.Preporucujem licno preuzimanje,ko zeli saljem Bex-om(kurirska sluzba)dobro cu zapakovati uredjaj.Kod licnog preuzimanja je moguce isprobati uredjaj,prilikom slanja nesnosim nikakvu odgovornost,i neprihvatam reklamacije,za ostecenja ili kvarove nastale kao posledica transporta.U tom slucaju reklamaciju ulozite kurirskoj sluzbi,kojom vam je stigao paket.U slucaju bilo koje druge reklamacije,placate postarinu i saljete uredjaj nazad.Kada utvrdim da je uredjaj u istom stanju kakvog sam i poslao,i proverim da nesto nije menjano ili popravljano,odnosno izvadjeno ili zamenjeno.Uplaticu vam novac na racun.Ni jedna druga varjanta ne dolazi u obzir.Uredjaj je polovan,i normalno je da ima tragova koriscenja i poneku ogrebotinu,ukoliko ima vecih ostecenja bice navedeeno u oglasu.Uredjaje saljem odmah nakon licitacije,odnosno sledeci dan.Ukoliko neko zeli drugacije,neka me obavesti odmah nakon isteka licitacije.Zamolio bih,ukoliko je doslo do promene adrese ili broja telefona,nakon isteka licitacije kupac dostavi tacne podatke.UKOLIKO SE NEKO NE SLAZE SA GORE NAVEDENIM USLOVIMA,NEKA NE LICITIRA.Posle zavrsene aukcije,smatram da je kupac prihvatio uslove prodaje.


──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ BEX. . .
▄▄▄▌▐██▌█ _. . . _
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀

Prodavac

CRNI1
CRNI1 (3.886)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.040 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126582025