Vodootporni trimer za kosu za muškarce i žene

112 pregleda
4 želi ovaj predmet

Vodootporni trimer za kosu za muškarce i žene

Cena: 1.520 din.

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(326)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

361 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -

Opis
Naš mokar i suvi nosač za kosu za nos i lični frizer opremljen je ultra oštrim i izdržljivim dvostrukim oštricama od nehrđajućeg čelika izuzetne čvrstoće i brzine koje meko i lako seku različite neželjene dlake sa nosa ili ušiju iz različitih uglova, a istovremeno štite vašu kožu od bolova ili povreda. Poboljšano delovanje ciklonskih noževa sistema rotacionih lopatica donosi vam efikasno i dragoceno obrezivanje bez osećaja povlačenja.

Zaključavanje jednim dugmetom i automatsko isključivanje od 5 minuta Nakon što trimer za kosu u nosu radi 5 minuta, automatski će se isključiti. Srednja ikona LCD ekrana je simbol `zaključavanja` i prikazuje se samo kada je funkcija zaključavanja aktivirana.
Kada je trimer isključen, jednostavno pritisnite dugme za napajanje da biste aktivirali funkciju zaključavanja. Ako je trimer isključen i otključan, samo kratko pritisnite dugme za napajanje da biste uključili trimer.
Vlažno / suvo obrezivanje sa vodootpornim dizajnom IPKS 6 - koristite ga bilo gde, bilo kada, čak i pod tušem Potpuno vodootporan i perivi trimer za kosu za uši i nos lako se čisti, nakon upotrebe samo isperite glavu trimera pod toplom tekućom vodom.
Veliki pametni LCD ekran Jedinstveni inteligentni LCD ekran pomaže vam da efikasno proverite preostalu bateriju. Svaki krug predstavlja 25% količine baterije.
Bateriju možete nadgledati bilo kada i efikasno izbeći začepljenje kose. Pažnja: Za pokretanje uređaja potrebna je 1 AA alkalna baterija (LR6).

Uslovi prodaje prodavca

abvg

Prodavac

coma1 (326)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

361 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 101246169