Cetkica za ciscenje lica sa negativnim jonima

102 pregleda
6 želi ovaj predmet

Cetkica za ciscenje lica sa negativnim jonima

Cena: 1.300 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dubinsko čišćenje i masaža: Ovaj jedinstveni zvučni čistač za lice može pulsnim vibracijama duboko očistiti ulje i nečistoće na vašem licu, kao i mrtvu kožu i ostatke kozmetike. Vibraciona ploča masažom može da pospeši cirkulaciju krvi u predelu bora, čime vraća koži čvrstoću i elastičnost.
Technologi Vibraciona tehnologija i negativni joni: Vibraciona četka Solofish Face pruža približno 8.000 pulsacija u minuti za dubok prodor u kožu za snažno čišćenje. Jedinstveni negativni joni pomažu koži da upije hranljive sastojke u esenciji ili kremi, smanjuje podočnjake, što je bolje za postizanje starenja.

Jednostavno rukovanje
Dugme za napajanje i dugme za mod za kontrolu nivoa vibracija. Postoji 5 nivoa i 3 načina. Gornji deo je područje glave četke, dole je područje za masažu.

Područje negativnih jona
Mikrostruja stimuliše metabolizam kože i cirkulaciju krvi na licu i pospešuje apsorpciju tečnosti za negu kože. Piling i antioksidacija.

Silikonska četka za hranu
Dve različite veličine glave četke za čišćenje i negu na različitim delovima lica. Velika glava četke može očistiti površinske mrlje, mala glava četke može dublje očistiti.

Bežična punjiva futrola
Profesionalno kućište za bežično punjenje može vam lako napuniti uređaj i razbiti ga više od USB kabla. Skladištite nakon upotrebe i pogodno je za putovanja

--- 12.02. 19:11 prodavac je promenio načine plaćanja ---

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98757233