Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

masazni kozmeticki PROFI sto ERON motorni ,nemacki

358 pregleda
5 želi ovaj predmet

masazni kozmeticki PROFI sto ERON motorni ,nemacki

Završena

Datum završetka: 19.11.2017. u 18:02

Početna cena: 18.999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

zeronimo

(2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač eron

sto sam doneo iz nemacke, kupljen u salonu lepote u minhenu, masivan metalni sto sa puno mogucnosti podesavanja kao motorno podesavanje visine na daljinski koji ima magnet i mozete ga postaviti gde vam odgovara, eko koza koja nema ostecenja sem par ogrebotinica, nosivost hidraulike je 150kg( motor podize) a sam sto nosi 200kg. kao sto vidite na slikama jako kvalitetan i praktican sto za svaku namenu u salonu lepote. uz sto idu i 3 okrugla jastuk podmetaca. ovakvi novi stolovi su oko 1000e.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

za kupce sa preko 30 pozitivnih ocena i ne vise od 1 negativne moze i opcija placanja pouzecem...ostale molim da procitaju uslove placanja i slanja i roka koji je za obavljanje kontakta i zavrsetka kupoprodaje,a sto se tice transporta nesnosim posledice za ostecenja nastala u transportu i MOLIM SVE KUPCE DA PROVERE PAKET KAD STIGNE DAL IMA OSTECENJA I AKO IMA REKLAMIRAJU TO KURIRU I TIME DOKAZU NJIHOVU KRIVICU AKO JE DOSLO DO OSTECENJA ali budite uvereni da se maximalno potrudim da bezbedno upakujem i zastitim svaki predmet koji saljem i to najbolje znaju mnogobrojni kupci raznih staklenih i tehnickih lomljivih predmeta(televizori raznih dimenzija,cd plejeri,case,usisivaci,plasticne igracke...itd)...hvala vam unapred na ukazanom poverenju i razumevanju za gore navedena pravila kupovanja jer ima raznih ljudi...

Prodavac

zeronimo (2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 59781437