Masazer za Vrat/Ledja/Opustanje bolova u misicima

89 pregleda
0 želi ovaj predmet

Masazer za Vrat/Ledja/Opustanje bolova u misicima

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(350)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

390 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -

MILcea masažer vrata, električna masaža leđa, masažni jastuk 8 valjaka, zagrejana masaža dubokog gnječenja mišića za ublažavanje bolova Opustite se u kancelariji i kući, najbolji poklon za porodicu (crna)


8 BI-SMJERNIH ROTACIONIH MASAŽNIH LOPTICA - Ovaj masažer za ramena ima 4 velika čvora i 4 mala čvora, koji se mogu koristiti za vrat, ramena, gornji deo leđa, donji deo leđa, struk, stopala, hulahopke, tele, noge, stopala i Ruka izvodi duboka masaža tkiva, a ugrađena dvosmerna kontrola pokreta može imitirati kretanje ličnog iskustva masaže. Ovaj 3D Shiatsu masažer automatski će se preokrenuti svakog minuta kako bi pomogao delovima tela da oslobode pritisak, ublažiće bol u mišićima i pomoći vam da se opustite.
FUNKCIJA TOPLOTE I AUTO ISKLJUČENJE - Uz infracrvenu toplotu, naš masažer za vrat i ramena može se koristiti za ublažavanje napetosti u mišićima, stres i pospešivanje cirkulacije krvi. Funkcija automatskog isključivanja od 15 minuta i sistem zaštite od pregrevanja omogućavaju vam uživanje u ugodnoj masaži bez sigurnosnih razloga.
PRILAGODLJIVA INTENZITET - Ova podloga za masažer vrata ima 3 nivoa brzine snage, koji vam omogućavaju da postignete pravu i odgovarajuću količinu pritiska za ublažavanje bolova u mišićima. Duge trake za dršku mogu se koristiti za podešavanje položaja i snage masaže, omogućavaju vam pričvršćivanje masažera na struk, opuštanje ruku i slobodnije uživanje u masaži.
KORIŠĆENJE AUTOMOBILA I DOMA - Opremljeno automobilskim kablom, takođe može ublažiti umor izazvan vožnjom u automobilu. Kabel za punjenje kod kuće možete imati duboku masažnu terapiju nakon zauzetog posla kod kuće, uživati u masaži bilo kada i bilo gde, čak i u kancelariji da biste ublažili stres i bol.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (350)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

390 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 102789545