MASAZER ZA NOGE

49 pregleda
4 želi ovaj predmet

MASAZER ZA NOGE

Završena

Datum završetka: 27.05.2024. u 15:51

Početna cena: 799 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

dbrajovic1

(404)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

506 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo

Samo raspakovan, neupotrebljen. Kopirano sa sajta prodavca:
Pogađa akupunkturne tačke – Niskofrekventni puls stimuliše opuštanje akupunkturnih tački na stopalima. Sadrže 6 različitih režima vibracije u zavisnosti od toga šta Vama najviše prija u datom trenutku.
Stimuliše cirkulaciju krvi – Svakodnevnim korišćenjem ovog masažera podstičete bolju cirkulaciju krvi u čitavom telu počevši od stimulacije Ahilove tetive. Već nakon nekoliko dana osetićete se bolje i energičnije.
Ublažava umor i napetost – Treba Vam pravo opuštanje nakon napornog dana na poslu? Samo sednite u omiljenu fotelju i otpočnite svoj dnevni tretman. Rešite se nagomilanog stresa, bolova i napetosti. Više Vam neće toliko teško pasti višečasovno pešačenje ili stajanje.
Za svakodnevnu upotrebu – Koristite masažer dok gledate TV, čitate knjigu, pijete kafu ili čak dok ste u kancelariji na poslu. Lako se može spakovati i poneti svuda sa sobom, te u svakom trenutku možete sebi priuštiti tretman.
Dovoljno je 15 minuta dnevno da koristite masažer kako biste se osećali bolje. Koliko god da ste zauzeti, uvek ćete moći da izdvojite tih 15 minuta, a kada prođe vreme, masažer će se sam isključiti.
Prijatan materijal – Masažer je izrađen od materijala koji se koristi za joga-prostirke, stoge je vrlo prijatan i nežan prema Vašoj koži. Malo je reći da ćete uživati.
Pogodan za različite veličine stopala – Svi uzrasti mogu uživati u masaži. Masažer je dovoljno veliki da odgovara baš svim veličinama stopala, a dovoljno mali da ga možete staviti u torbu i poneti na putovanje.

Uslovi prodaje prodavca

Uplata izlicitiranog iznosa na racun u banci (saljem nakon uspesno zavrsene aukcije) ili prilikom licnog preuzimanja.
Svaku primedbu, reklamaciju, dogovor, prihvatam i rado saradjujem.
Molim Vas da dobro pogledate slike i pitate sve sto Vas interesuje pre zavrsetka aukcije, ne zaboravite da kupujete polovnu stvar i nemojte ocekivati novu! Stvari koje su na aukciji su licno stvari mojih sinova i moje i maksimalno su ocuvane.
Slanje na teret kupca.
Pogledajte I ostale ponude na Limundu I Kupindu.
http://www.limundo.com/Clan/dbrajovic1/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/dbrajovic1/SpisakPredmeta

Prodavac

dbrajovic1 (404)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

506 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134167381