Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Cetka za piling i negu koze lica

120 pregleda
7 želi ovaj predmet

Cetka za piling i negu koze lica

Cena: 1.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo

SVE ZA JEDNU KOŽU SISTEM: Tri snage omogućavaju ovoj četkici za čišćenje lica da transformiše vašu kožu pilingom, dubinskim čišćenjem i masažom. Dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu čak i na najosetljivijoj koži, pruža nežno lice.
DUBINSKO ČIŠĆENJE: Ovaj svestrani piling za lice dolazi sa 5 glava četkica za vaše potrebe nege kože. Četke daju primetne rezultate. Pogodan za sve tipove kože, normalnu, osetljivu, suvu, masnu. Za muškarce, žene i tinejdžere. Osetljiva koža treba razmotriti korišćenje male brzine.
IPKS7 VODOOTPORNA: Specijalni IPKS7 vodootporni dizajn je idealan za one koji preferiraju uslugu pod tušem. Drška četkice za lice je ergonomski konstruisana, tako da neće slučajno skliznuti čak ni pod tušem, a čak i ako slučajno padne u vodu, još uvek ima posla.
DIZAJN DUGOG VEKOVA BATERIJE: USB kabl za punjenje je prenosiv za nošenje i punjenje. Četkica za čišćenje lica može se koristiti do 15 dana bez potrebe za dopunom! Potpuno punjiva baterija od 1000 mAh, koja traje 20 dana normalne svakodnevne upotrebe sa samo 2 sata za potpuno punjenje.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124342717