Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sto i stolice

7.145 pregleda
12 želi ovaj predmet

Sto i stolice

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 16.06.2012. u 11:49

Kupljen za: 16.445 RSD

Broj ponuda: 75 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

nebojsa68

(105)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

115 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Predmet prodaje je sto, pet stolica i jedna klupa. Sto je dimenzija 90x150 visina 75. Sto i stolice su od punog drveta (ne znam kog) jako lagane. Kao primer stolicu može podići malo dete. Svi elementi su i dalje posle toliko godina utegnuti, znači ništa nije rasklimano. Lak je tek na 3-4 manja mesta popustio odnosno napukao. Garnitura je stara oko 25 godina pa i jače. Deo gde se sedi na klupi je na jednom mestu po ivici popustio nakon 4-5 godina i zato je ispod svih sedalnih površina preventivno postavljena šperploča. To oštećenje se vidi na jednoj od slika a belo okolo je prašina koja se zavukla. Vidi se i jedno oštećenje, na stolici, od cigarete iako u kući niko od nas ukućana nije pušio. Kada je garnitura kupljena imala je i staklo , 5mm, odozgo iz dva dela braon boje koje je, nažalost, u prenosu oštećeno i ne postoji više. Sve u svemu lepa,lagana i jaka garnitura.
Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Plaćanje i slanje po dogovoru, ili lično preuzimanje u Beogradu.
Srećna licitacija.

--- Dodato 15.06.2012. 21:55 ---
Jedan član je tražio da slikam stolicu odozdo i postavio pitanje da li šperploča narušava konstukciju. Moj odgovor je da ne narušava konstukciju. Stolice su utegnute, tačnije nikada nisu ni bile rasklimane pošto ih je jako teško rasklimati zbog njihove konstukcije.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

nebojsa68 (105)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

115 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 5404532