Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Hot shapers pantalone za mrsavljenje Silver L/40✿NOVO✿

49 pregleda
6 želi ovaj predmet

Hot shapers pantalone za mrsavljenje Silver L/40✿NOVO✿

Trenutna ponuda: 499 RSD

499 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

9 dana, 22 sata 09.05.2024. u 21:17 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ženske Body Shaper pantalone/šorts za mršavljenje predstavljaju vrhunsku inovaciju u oblasti fitnes odeće, dizajnirane da pomognu u gubitku težine i oblikovanju tela. Ova specijalizovana odeća kombinuje napredne materijale i ergonomski dizajn kako bi pružila sveobuhvatno rešenje za one koji žele da poboljšaju svoju rutinu vežbanja i ostvare svoje fitnes ciljeve.

Napravljene sa jedinstvenom srebrnom postavom u predelu stomaka, ove pantalone za mršavljenje nude nekoliko prednosti. Postava pomaže da se telesna toplota reflektuje nazad na kožu, stvarajući efekat nalik sauni koji podstiče znojenje. Ovo pojačano znojenje ne samo da pomaže u detoksikaciji tako što izbacuje toksine iz tela, već i ubrzava sagorevanje kalorija, čineći treninge efikasnijim i efikasnijim.

Dizajn ovih pantalona/šorca za mršavljenje je prilagođen prirodnim oblinama tela, pružajući kompresiju i podršku ključnim oblastima kao što su struk, bokovi i butine. Ova ciljana kompresija pomaže da se izglade izbočine i celulit, dajući korisniku zategnutiji i moderniji izgled. Pored toga, pantalone imaju dizajn visokog struka kako bi se poboljšala kontrola abdomena i pružila dodatna podrška mišićima jezgra.

Izrađene od laganih i prozračnih materijala, ove pantalone za mršavljenje su udobne za nošenje tokom dužeg perioda, bilo tokom treninga ili tokom dana. Tkanina koja upija vlagu pomaže da koža ostane suva i udobna, čak i tokom intenzivne fizičke aktivnosti. Štaviše, pantalone su dizajnirane da budu izdržljive i dugotrajne, zadržavajući svoj oblik i elastičnost čak i nakon višestrukog pranja.

Pored efekata mršavljenja i oblikovanja, ove pantalone takođe mogu pomoći u poboljšanju držanja i smanjenju rizika od povreda tokom vežbanja. Kompresija koju obezbeđuje odeća pomaže da se stabilizuju mišići i zglobovi, što dovodi do boljeg poravnanja i smanjenog opterećenja tela.

Bez obzira da li idete u teretanu ili jednostavno trčite, ženske pantalone za mršavljenje nude elegantno i praktično rešenje za postizanje vaših ciljeva u vezi sa fitnesom i wellnessom. Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim karakteristikama, ove pantalone će sigurno postati suštinski deo vaše garderobe za aktivnu odeću.


Velicina: 40/L, odgovara i 38/M
Boja: crna
Unutrasnjost struka: srebrna, siva
Sirina: 29 cm
Duzina: 43 cm
Materijal: poliester

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133158177