Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ski jakna ICEPEAK Original

36 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ski jakna ICEPEAK Original

Završena

Datum završetka: 28.03.2024. u 20:29

Početna cena: 3.499 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

968gagi

(1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

ICEPEAK je finski brend osnovan 1996. godine. Brend je inspiriran svetskim trendovima i mladalačkim stilom života i stvara funkcionalnu odec´u za sport, slobodno vreme i svakodnevnu upotrebu. Uživanje u sportu i uživanje u prirodi najbolji su zajedno sa prijateljima i porodicom i zato stvaraju odeću koja će pomoći zabavi na otvorenom. U kolekcijama to pokazuje živahnim bojama, trendovskim dizajnom i uvek funkcionalnim stilovima. Nekoliko glavnih karakteristika IcePeak asortimana su antibakterijski tretirani materijali, antipilling tretman koji odeću duže vremena drži očuvanom, cool tech za najbolji mogući prenos vlage, icestretch tkanine koje ne menjaju svoj oblik pa su veoma udobne i zbog toga odličan odabir za sve one koji se bave aktivnostima koje zahtevaju potpunu slobodu kretanja.

ICEPEAK Original odlicna ski-jakna

Velicina M/40,

Sastav jakne i postave: 100% poliamid
Punjenje: 100% poliester

Model na zip, bez kapuljače negde sam je zaturio ako je u medjuvremenu nadjem kupcu dajem i nju, dosta džepova, i jos dosta korisnih detalja. Jakna je perfektno ocuvana skoro nova jer je kratko nosena.


Dimenzije:

ramena 47 cm
rukav od ramena 61 cm
širina ispod pazuha 56 cm
dužinaod kragne 71 cm
širina pojasa 57 cm

Cena prava sitnica u odnosu koliko kostaju i kvalitet koji dobijate.

EXTRA CENA....

Uslovi prodaje prodavca

Troskove transporta snosi kupac.Predmete saljem dobro upakovane, u slucaju loma prilikom transporta reklamirajte nastalo ostecenje posti ili kurirskoj sluzbi Ne saljem u inostranstvo.Clanovima sa vise negativnih i sa malim brojem ocena ne saljem pouzecem.


***Ako nije aktivirana solucija KUPI ODMAH, i zelite da kupite i ne cekate kraj aukcije,javite se porukom i KUPI ODMAH bice aktivirana po ceni koju dogovorimo***

***Garderoba i obuća koja je na mojim licitacijama označena kao POLOVNA je većinom nošena par puta i stvarno je odlična zato je i cena veća. Nije kao što se prodaje ovde na Limundu iznošena za otpad po bagatelnim cenama***

***Reklamacija je moguća samo za nekorišćenu robu istog dana po prijemu , naknadne reklamacije ne primam zbog pojedinih neozbiljnih članova.U slučaju reklamacije kupac snosi troškove povratne poštarine.***

Licitiranjem na aukciji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili gore navedene uslove, ukoliko niste spremni da ih prihvatite iz bilo kog razloga, molim vas da ne licitirate na mojim aukcijama.

Prodavac

968gagi (1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131796777