Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Balzer MEREDOV

149 pregleda
5 želi ovaj predmet

Balzer MEREDOV

Završena

Datum završetka: 28.04.2024. u 20:06

Početna cena: 800 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

borko70

(2.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.530 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Polovan meredov.Ne moze da se steluje duzina stapa,kao da je fiksiran.Mrezica ocuvana.Dimenzije vidljive na fotografijama.

Zbog dimenzija predmeta koji prelazi 60 cm salje se regularnim cityexpressom pre davanja ponude pogledajte cenovnik.

Uslovi prodaje prodavca

Ukoliko niste potpuno sigurni u preciznost opisa ili vam fotografije nisu dovoljne da procenite stanje predmeta, molim vas da ne učestvujete u licitaciji. Robu šaljem u roku od tri dana nakon prijema uplate na moj tekući račun, a troškove slanja snosi kupac. Važno je napomenuti da ukoliko u opisu stoji da predmet nije testiran, to znači da, zbog nedostatka vremena, kablova ili odgovarajuće opreme za testiranje, nije prošao testiranje.

Molim vas da poštujete rokove za kontakt i uplatu. Lično preuzimanje nije moguće. Unapred zahvaljujem na razumevanju da se ne pregovara o ceni tokom trajanja aukcije, te da se eventualne ponude isključivo šalju putem Limundo poruka.

Račun za uplatu koji dobijete od Limunda je moj lični račun i tačan je. Bez ikakvih dodatnih pitanja u vezi sa računom. Naglašavam da šaljem isključivo City Expressom i ne prihvatam druge opcije slanja. Poštanska tarifa se plaća unapred.

Molim vas da potvrdite adresu, kako bih mogao bez odlaganja izvršiti slanje. Limundo će vas obavestiti kada je zakazan dolazak kurira i pružiti broj pošiljke. Za eventualna kašnjenja u isporuci, kontaktirajte City Express putem telefona: +381 11 30 93 000.

Napomena: Neću odgovarati na pitanja o poslednjoj ceni tokom trajanja aukcije, kao ni na velikodušne ponude. Ako vam navedeni uslovi nisu prihvatljivi, molim vas da ne učestvujete u licitaciji. Zahvaljujem svima koji poštuju moje uslove prodaje i želim vam srećnu licitaciju!

Prodavac

borko70 (2.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.530 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129902725