Privezak za samoodbranu

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Privezak za samoodbranu

Završena

Datum završetka: 01.07.2022. u 21:17

Početna cena: 199 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

maleKG

(1.790)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.331 pozitivna ocena

Kragujevac-Aerodrom, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Bokser od tvrde plastike za samoodbranu. Nosi se kao privezak za ključeve, prolazi kroz detektor metala. Uvek uz vas, može da spasi život ili čast.
Bokser je proizvod americke firme EDC, koja se bavi samoodbrambenim rekvizitima, napravljen je od pancirane plastike, nemoguce je slomiti, ergonomski je dizajnirana da ne možete povrediti šaku prilikom udarca, može se nositi kao privezak za ključeve tako da vam je uvek pri ruci, jako korisna stvar pogotovu za žene posto samo jednim udarcem možete naneti ozbiljne povrede napadaču.
O kakvom rekvizitu se radi mozete videti na youtube -u gde ima gomila klipova kako ljudi probaju i testiraju ovaj bokser.
Veličina (dimenzije) se vidi na slici. Boja krem.

Šaljem i pouzećem (otkupnina) ali članovima sa malo pozitivnih ocena (ispod 10) kao i članovima sa negativnim ocenama izlicitirani predmet šaljem tek posle uplate na moj tekući račun koji ću dostaviti kupcu po isteku licitacije u limundo porukama. Lično preuzimanje moguće na lokacijama koje meni odgovaraju, nikako obratno. Ne odgovaram za eventualna oštećenja u transportu jer sami birate način transporta iz ponuđenih opcija.
Prodaju vršim kao privatno lice, garantujem da je u stanju koji je u opisu predmeta u samoj licitaciji, ali ne dajem garanciju na rad, pa time nema mogućnosti reklamacije i povraćaja. Robu prodajem u stanju sa fotografija, koje su odlicno napravljene i visoke rezolucije gde se sve vidi. Razlog za negativnu ocenu ne može biti ako artikal nije zadovoljio Vaša očekivanja jer su ona subjektivna.
Ko se ne slaze sa ovim uslovima najlepše ga molim da ne licitira.
Troškove transporta za izlicitirani predmet snosi kupac.
NAPOMENA:Na poruke u vezi aukcije odgovaram za vreme aukcije,po zavrsetku aukcije na poruke odgovaram samo o nacinu slanja,promeni adrese i datuma isporuke

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

maleKG (1.790)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.331 pozitivna ocena

Kragujevac-Aerodrom, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113402601