Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Autogrami fudbalera Crvene Zvezde 1981/82, RARITET!

236 pregleda
2 želi ovaj predmet

Autogrami fudbalera Crvene Zvezde 1981/82, RARITET!

Završena

Datum završetka: 23.10.2017. u 21:19

Početna cena: 39.000 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

miki.stancic

(534)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.290 pozitivnih ocena

Knjaževac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Autogrami 12 fudbalera (prvog tima) fudbalskog kluba Crvena Zvezda u sezoni 1981/82, u ramu sa staklom, RARITET!
Autograme sam dobio u Sokobanji ispred hotela `Zdravljak` gde sam bio na odmoru sa roditeljima, kada je tim Crvene Zvezde bio na pripremama, ili na pripremi za utakmicu. Bio sam relativno mali i ne sećam se, ali se sećam da je to meni kao detetu koje je vatreni navijač Crvene Zvezde, bio jedan od najlepših dana u životu. Te sezone Crvena Zvezda je osvojila kup u utakmici protiv Dinama iz Zagreba. Autogrami 12 članova tima od kojih mnogi od njih prestavljaju najveće Zvezdine zvezde:
Vladimir Petrović - Pižon, Dušan - Dule Savić, Miloš Šestić, Boško Djurovski, Zdravko Borovnica, Dragan Simeunović, Rajko Janjanin, Zlatko Krmpotić, Ljubiša Stojanović, Radomir Savić, Slavko Radovanović, i još jedan član tima čiji autogram ne mogu da protumačim. Mislim da je Milan Jovin, ali ne mogu da kažem da sam siguran.
GARANTUJEM ZA AUTENTIČNOST AUTOGRAMA!
IZUZETNO RETKO, PRAVA PRILIKA ZA PRAVE FANOVE CRVENE ZVEZDE I ZA SPORTSKE KOLEKCIONARE!!!!

Uslovi prodaje prodavca

Posiljku isporučujem odmah nakon uplate na tekući račun, Post Ekspressom, vrednosnom pošiljkom, preporučenom pošiljkom, ili lično preuzimanje. Troškove dostave posiljke snosi kupac. Za oštecenja nastala u transportu nisam odgovoran. Ne šaljem u inostranstvo, osim preko posrednika u Srbiji. Na moje aukcije su dobrodošli svi dobronamerni, časni i pošteni ljudi. Ostali neka nadju sebi drugog saradnika.

Prodavac

miki.stancic (534)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.290 pozitivnih ocena

Knjaževac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 58065299