Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Nož Famipa Prizren lovački izuzetno REDAK LOGO

835 pregleda
10 želi ovaj predmet

Nož Famipa Prizren lovački izuzetno REDAK LOGO

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

serjoza

serjoza

(3.180)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.692 pozitivnih ocena

Sombor, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Nož sa fotografija - Famipa prizren sa plastičnom drškom na čijem je vrhu stilizovana glava psa. Na sečivu je utisnut veoma redak Logotip odnosno znak fabrike Famipa Prizren - pogeldajte fotografije. Nož čvrst i utegnut,upotrebljiv i pravi kolekcionarski komad.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

DOBRO PROČITAJTE USLOVE AUKCIJE!. Ako imate neka PITANJA o predmetu ili promeni načina plaćanja i dostave postavite ih PRE NEGO ŠTO LICITIRATE ILI KUPITE, drugačije ću smatrati da ste saglasni sa postavljenim uslovima.
Kontakt isključivo Limundo porukama.
Ne šaljem u inostranstvo.
Slanje Poštom podrazumeva slanje vrednosnim pismom, odnosno tiskovinom ZA ŠTAMPANE predmete - knjige i sl. Za ostale predmete koji nisu štampa, knjige i slično slanje Poštom podrazumeva slanje kao PAKET.
U slučaju reklamacije ili spora ako ja vraćam novac to se obavlja isključivo uplatom na Vaš tekući odnosno žiro račun ili Vaš Limundo račun - postnet, poštanska uputnica, pouzeće i tome slično ne dolazi u obzir. Novac vraćam NAKON što primim predmet nazad i utvrdim stanje.
Moguć POPUST kod kupovine VIŠE predmeta - dogovr o popustu potrebno je obaviti PRE KUPOVINE inače cene ostaju kako je kupljeno.
Tako ćemo korektno sarađivati, nadam se, na obostrano zadovoljstvo.

Prodavac

serjoza
serjoza (3.180)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.692 pozitivnih ocena

Sombor, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116979633