PROGRAM ZA KLADIONIČARE

Kako da kupim?
Ubaci u listu želja
Broj aukcije: 62852297
Preostalo vreme: Aukcija je prekinuta.
Broj ponuda: 0 ponuda
Aktuelna ponuda: 500 din
Kupi odmah: 1.500 din
Slanje paketa:
  • Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično plaćanje
Stanje: Kolekcionarski primerak
Garantni list: Nije primenljivo
Prodavac

AteljeDragan (176)

Ocene: 100% pozitivnih
Lokacija:
Zmajevo,
Vrbas, Srbija

Sve aukcije člana  

  Aktiviraj podsetnik

Detalji aukcije

Opis predmeta

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJE DODATNI TROŠKOVI TRANSPORTA!

Ovaj progam nije za dalju preprodaju jer je u programu ugrađen sistem zaštite od neovlašćene upotrebe o čemu će kupac kratkim uputstvom biti informisan nakon završetka aukcije!

Ovim svojim programom spojio sam profesiju programera kojom se bavim i klađenja koje mi predstavlja hobi. Programi za razvijanje sistema za klađene obično se prodaju sa licencom od godinu dana sa cenom licence od 50 eura pa naviše.
Moj program jednom nabavite i radi dok vas služi računar. Nema dodatnih izdataka a nema ni poštanskih troškova dostave jer vam program sa automatskim postupkom instalacije šaljem elektronskim putem pa se ova transakcija maksimalno ubrzava.
Ovaj program vam ne nudi predloge mečeva! Zašto bi to radio neko umesto vas? Vi birate utakmice, vrstu igre, vrstu sporta – nema ograničenja! Ispitajte sve opcije koje vam program nudi: izrada punih, uslovnih i skraćenmih sistema, sistema u sistemu. Neograničena mogućnost kombinovanja. Primena kombinatorike na svakom od sistema garantuje određeni broj dobitnih tikete čak i kada neke mečeve promašite.
Vi kontrolišete preko opcije obrade raspis sistema gde se jasno vidi da je moguce ostvariti i dobitak ako se promaši i nekoliko utakmica!
Koliko puta ste se samo našli u situaciji da vas je "prodao" samo jedan meč, da ne govorim dva, tri. E ovo je IDEALNA SITUACIJA da i pored promašaja profitirate. Kako? Jedna od boljih strategija i verovatno najsigurniji put do dobitka je SISTEMSKO KLAĐENJE. Pod pojmom "sistemsko klađenje" podrazumevamo određene kombinacije mečeva.
Sve sisteme u mom programu podelio sam u tri grupe:

1 JEDNA GRUPA KOEFICIJENATA -sistemi koji se igraju na određenom broju tiketa sa matematičkim rasporedom po tiketima koji se ne sme menjati.
2 DVE GRUPE KOEFICIJENATA -sistemi gde se ukrštaju koeficijenti iz dve grupe, igraju se na određenom broju tiketa sa matematičkim rasporedom po tiketima koji se ne sme menjati.
3 SISTEMI U SISTEMI – popularno IZNAD-ISPOD-CRTE - koji se raspisuju na jednom tiketu gde se svaki podsistem može igrati i pojedinačno ili u kombinaciji sa nekim drugim podsistemom.
Ako ste igrač koji REALNO bira utakmice i ne juri veliki broj iznenađenja onda je ovo program koji bi trebalo da imate na vašem računaru sa WINDOWS platformom. Intuitivan i lak za korišćenje. I pored toga slobodni ste da me kontaktirate za eventualnu pomoć u korišćenju.
Program je moje autorsko delo, razvijan je ravno 8 meseci + nekoliko meseci testiranja! U sam program je ugrađen i sistem zaštite koji sprečava nelegalno korišćenje programa.

Kako bi izgledao jedan primer tiketa iz ovog programa. Pokušaću ukratko da objasnim:

Hoćeš da igraš npr. 10 utakmica. Izabereš neki od sitema koji podržava 10utakmica. recimo sistem koji tih 10 utakmica razvije na 7 tiketa pri čemu na svaki tiket stavi maksimalno 4 meča. Ubacuješ u odgovarajuću kolonu koeficijente tih utakmica. U drugoj koloni je indikator 1/0 kojim postavljaš parametre da li očekuješ da pogodiš ili promašiš meč. Unosiš iznos uplate po tiketu. Pokrećeš obradu i vidiš koliko si u plusu. VAŽNO je da se ne menja raspored i izbor utakmoca po pojedinačnim tiketima. sada nulom označiš neki meč da si promašio, pokreneš obradu i vidiš da si u plusu! Nekada od 10 mečeva čak i kada 3 - 4 promašiš budeš u zbiru u plusu!!!!! Po svakom tiketu možeš da uključiš i "ograđivanje" 3/4 npr tri od četiri u ovom primeru. čak ako se jedan meč ponavlja na više tiketa ti ne moraš da istu igru igraš na svim tiketima već možeš da se pozicioniraš baš na taj meč na odgovarajućem tiketu i da uneseš koeficijent za drugu vrstu igre ako misliš da postoji mogućnost iznenađenja. Onada opet pokreneš obradu pa vidiš da si u plusu. Ako zaključiš da ti taj sistem odgovara onda ga prihvatiš i ispišeš na papiru sa pravim koeficijentima sa liste. BITNO JE DA NE MENJAŠ MATEMATIČKI SISTEM RAZVRSTAVANJA UTAKMICA PO TIKETIMA. Ovo je odličan program za one koji igraju REALNO i ne traže od 10 mečeva 10 iznenađenja jer je to gotovo nemoguće!

Srećno sa licitacijom. Pozdrav, autor program

Pitanja i odgovori

Pitanje člana
Pozdrav..
Pitanje za vas,ako kupim ovaj program a nikad nisam koristio nista slicno da li cu se snaci?Koristim online kladnje ne tako cesto pa me interesuje da li oviu sistemi mogu da se igraju i online npr u mozzart online...

Odgovor prodavca
19.01.2018. u 17:16
1. Izabereš neki sistem iz programa.

2. Sa liste (koju imaš) izabereš određeni broj utakmica (zavisi od sistema)

3. Uneseš iznos uplate,

4. Na starrtu označiš kao da si sve mečeve pogodio.

5. Pokreneš obradu i naravno vidiš svoj dobitak po tiketima i ukupno.E ONDA6. Označeiš neki meč da si promašio, pokreneš obradu i vidiš da si u PLUSU.

7. Označeiš još neki meč da si promašio, pokreneš obradu i vidiš da si u PLUSU.

8. Označeiš neki meč da si promašio, pokreneš obradu i vidiš da si u PLUSU.

I tako sve dok sistem ne garantuje barem jedan tiket koji ti vraća uplatu.

Čestop se pada sa samo jednim mečem a ovde u zavisnosti od izabranih sistema i kvota sam vidiš koliko maksimalno možeš da promašiš a da budešp u plusu.Sistemi su klasični matematički rasporedi i NE SMEJU SE MENJAT u odnosu na ono što program razvije. Krakjnhu korisnik ima mogućnost da samo poneki koeficijent promeni na nekom tiketu ali ne i izabrani meč, Na svim tiketima ima mogućnost ograđivanja. Kombinatorika je neograničena i uvek igrač vidi koliko maksimalno može da promaši a da bude u plusu.Oni koji su sačuvali svoje tikete gde su imali 1, 2 ili tri promašaja kada provuku te mečeve na bezbroj sistema iz programa shvataju da su imali novac koji su mogli da vrate.Svi sistemi su testirani. Teorija sistema, kombinatorika, varijacije i kombinacije. najbolje se pokazalo za one igrače koji REALNO IGRAJU! Znači NI jedan sistem od deset utakmica npr. ne može da prođe ako igrač svih deset mečeva traži iznbenađenje jer se ono dešava manje od 10%Tri grupe sistema su u programu.Hvala na interesovanju...

19.03.2018. 10:07:23

© 2005 - 2018 LimundoGrad d.o.o.