HUMANITARNA LICITACIJA Fudbalski Dres Luke Milivojevica

1.358 pregleda
9 želi ovaj predmet

HUMANITARNA LICITACIJA Fudbalski Dres Luke Milivojevica

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.12.2022. u 13:33

Kupljen za: 14.530 RSD

Broj ponuda: 16 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tihanalalic89

(1)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Nas divni fudbaler Luka Milivojevic je omogucio da njegov dres Crystal Palace Footbal Club -a bude stavljen na licitaciju u moje ime.

Ja sam Tihana, korisnik Budi Human fondacije pod rednim brojem 1302 (

Potpisivanje dresa bi moglo biti organizovano kad se Luka vrati u Srbiju. Pobednik licitacije bi sredstva uplatio na moj Budi Human racun.

Za one koji ne znaju, skupljam finansijska sredstva za transplantaciju bubrega u inostranstvu jer nakon jako teske trudnoce, eklampsije, komplikacija, i prevremenog poroda u 6.5 mesecu, moji bubrezi su nedugo zatim prestali sa radom. Pored toga imam i dijabetes tip 1, i mnogobrojne dijagnoze. Za samo dve godine dijalize iscrpela sam sve oblike dijaliziranja i dosla do krajnjeg (i nazalost privremenog) - dijalize pomocu katetera plasiranog u grudni kos i vrat. Ovi kateteri su privremena resenja sa rokom trajanja, koji moze biti 2 dana, ili dve godine - u svakom trenutku moze stati. Kada ostanem bez pristupa za dijalizu, to je to - imam oko 7 dana i umirem.

Transplantacija u Srbiji nije opcija, niko od moje porodice nema odgovarajucu krvnu grupu da mi bude donor, te moram potraziti nadu u inostranstvu.

Dijaliza me sprecava da zivim, pogotovo ne onako kako umem - punim plucima. Ali ne dam se ja tako lako! Imam Iskru, jednu malu dvogodisnju vrcavu devojcicu koja je sav moj svet i razlog da se uopste trudim da zivim. Ona je moj jedva ostvareni i celog zivota sanjani san, i samo zelim da uzivam u njoj sto duze mogu.
-------- dodat opis 2022-12-12 13:56:37 --------
Dres je nosio Luka licno, nije iz shop-a.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

tihanalalic89 (1)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118367445