Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Bicikl Pony Rog, KAO NOV - BUKVALNO

1.296 pregleda
4 želi ovaj predmet

Bicikl Pony Rog, KAO NOV - BUKVALNO

Završena

Datum završetka: 14.05.2017. u 21:12

Početna cena: 19.995 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

serjoza

serjoza

(3.182)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.698 pozitivnih ocena

Sombor, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

E sad – ako Vam treba objasniti zašto je Rog Pony poseban bicikl onda preskočite ovu aukciju. Ali hajde da kažemo da je Poni među biciklima bio ono što je Fića tj Zastava 750 bio među automobilima za SFRJ.
Ovako ide priča – pre oko 30 godna tada mlad, a danas već gospodin u zrelim godinama kupio ćerki ovaj Poni bicikl nov. Ćerka ga vozala malo i batalila. Gospodin ga "garažirao" u toploj provetrenoj sobi i tako je stajao decenijama dok gospodin konačno nije shvatio da njegova ćerka definitivno neće terati ovo biciklo pa je rešio da ga preda sledećem vlasniku. Zahvaljujući tome bicikl je praktično kao nov – pogledajte fotografije, ovo je prva farba, originalne gume i hrđe nema, oštećenja farbe nema. Jedina "falinka" što je sedište malo pocepano, ali to je standardna boljka Rogovog Ponija. Bicikl je potpuno ispravan, ide lepo, kočnice rade, dinamo i svetla rade, preklopni zglob radi i zaštitni znak – leva pedala maaalko škripuće, ali luftova nema. Gume drže – bicikla štono kažu - sedi i vozi.
Pogledajte fotografije - na prodaju je taj bicikl - na primer nedostaju pumpa i zvonce - to je što je. Korman je crn što je dosta retko kod ovog modela itd. POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE.
Zapravo kolekcionarski primerak – kao nov, a vintage. Cena je visoka iz dva razloga – prvo – zapravo mi se i ne prodaje i drugo – gde ćete naći Rog Pony star 30 i kusur godina u ovakvom stanju? Pa izvol'te.
Važno, važno!!!
1. Naznačeno je samo lično preuzimanje i tako će kupac i preuzeti bicikl. Provizija za ovu aukciju će iznositi minimum 1000 dinara i ne pada mi na pamet da se igram slanja pa reklamacije jer je kurirska služba olupala bicikl – fala lepo. Kupac ili njegov predstavnik treba da dođe i pogleda bicikl, uveri se da li je sve kako je opisano, plati i odveze ga u zdravlju i veselju.
Nemojte tražiti da šaljem bicikl – neću ga slati.
Nemojte tražiti da šaljem bicikl – neću ga slati.
Nemojte tražiti da šaljem bicikl – neću ga slati.
2. Rokovi za kupoprodaju – to verovatno znate ako već kupujete na Limundu, ali da ponovim – rok za kontakt je 2 dana – javite se u tom roku inače ću smatrati da ste odustali od kupovine i iskoristiti svoje pravo da po pravilima Limunda "raskinem ugovor" i povratim proviziju. Rok za obavljanje kupoprodaje je po pravilima 8 dana, dajem produženje do 10 dana – molim da se to poštuje. Preuzimanje u periodu od 10 do 20 časova u Somboru najbolje u blizini Autobuske stanice.
3. Iskusni valjani Limundovci (čitaj - sa makar pedesetak jedinstvenih pozitivnih, a bez negativnih ocena kao kupac) mogu biti slobodni da mi se obrate PRE LICITIRANJA za eventualne modifikacije navedenog pod 1 i 2. PRE licitiranja, molim lepo jer u suprotnom ću smatrati da ste saglasni sa navedenim uslovima. Spreman sam na razne dogovore sa razumnim i pristojnim ljudima, ali nemam vremena da dangubim sa neozbiljnim svetom koji Limundo shvata kao šalu i razbibrigu.
Hvala lepo što ste sve ovo pročitali i primili na znanje i ravnanje - na ličnom preuzimanju Vas častim pićem.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

DOBRO PROČITAJTE USLOVE AUKCIJE!. Ako imate neka PITANJA o predmetu ili promeni načina plaćanja i dostave postavite ih PRE NEGO ŠTO LICITIRATE ILI KUPITE, drugačije ću smatrati da ste saglasni sa postavljenim uslovima.
Kontakt isključivo Limundo porukama.
Ne šaljem u inostranstvo.
Slanje Poštom podrazumeva slanje vrednosnim pismom, odnosno tiskovinom ZA ŠTAMPANE predmete - knjige i sl. Za ostale predmete koji nisu štampa, knjige i slično slanje Poštom podrazumeva slanje kao PAKET.
U slučaju reklamacije ili spora ako ja vraćam novac to se obavlja isključivo uplatom na Vaš tekući odnosno žiro račun ili Vaš Limundo račun - postnet, poštanska uputnica, pouzeće i tome slično ne dolazi u obzir. Novac vraćam NAKON što primim predmet nazad i utvrdim stanje.
Moguć POPUST kod kupovine VIŠE predmeta - dogovr o popustu potrebno je obaviti PRE KUPOVINE inače cene ostaju kako je kupljeno.
Tako ćemo korektno sarađivati, nadam se, na obostrano zadovoljstvo.

Prodavac

serjoza
serjoza (3.182)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.698 pozitivnih ocena

Sombor, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 56723231