Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kaciga Za Bicikl Skuter Trotinet Moon MV29

86 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kaciga Za Bicikl Skuter Trotinet Moon MV29

Cena: 3.450 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

sauer62

(434)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

530 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Kaciga Za Bicikl Skuter Trotinet Moon MV29


O proizvodu:

【Otpornost na udar】: Spoljna PC školjka se kombinuje sa materijalom od EPS pene visoke gustine unutar MOON biciklističkog šlema, može efikasno da izdrži silu udara i štiti glavu u sudaru.
【Lagana】: Biciklistička kaciga je teška 275 g, pogodna za nošenje i laka za nošenje, manji pritisak na vrat i glavu. Sa ovom biciklističkom kacigom možete da idete na putovanje na daljinu i ne osećate nikakav teret.
【Odlična ventilacija】: Aerodinamičan i ventilisan dizajn, sa 25 ventilacionih otvora, biciklistička kaciga može da smanji otpor vazduha i da se ohladi tokom vožnje bicikla. Podloga je napravljena od prozračnog materijala koji pruža udobnost od 360°, a može se ukloniti radi čišćenja.
【Odvojivi vizir】: Vizir za biciklističku kacigu se može brzo ukloniti radi lakšeg izbora između putnog i planinskog stila, što pomaže u zaštiti očiju vozača od sunca, vetra, kiše i grana drveća.
【Pogodno za glavu različitih oblika】: Kaciga za bicikl ima točkić za podešavanje koji je jednostavan za korišćenje i trake za bradu koje se mogu podesiti prema različitim veličinama glave i udobno se uklapaju u različite tipove glave.

Veličina: M (obim glave 55-58cm),

Mogu je koristiti i muškarci i žene.

Nova, u originalnom pakovanju.

Uslovi prodaje prodavca

Uplata pre slanja (cena proizvoda + poštarina po izboru kupca) na tekući račun Poštanske štedionice, u pošti i štedionici bez provizije.

Moguće slanje CC paketom po ceni od 200 dinara za pakete težine do 3 kg.

Nije predviđeno plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja).

Prodavac

sauer62 (434)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

530 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126947113