Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Samsung Note 4 ORIGINAL 3 komada

812 pregleda
7 želi ovaj predmet

Samsung Note 4 ORIGINAL 3 komada

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 22.04.2017. u 21:21

Kupljen za: 10.010 RSD

Broj ponuda: 28 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

brzirs

(143)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

152 pozitivnih ocena

Petrovac na Mlavi, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Samsung
  • Model SM-N910f NOTE 4
  • Operativni sistem Android
  • Operater Nepoznato

PROCITATI DETALJNO MOLIM. .. na prodaju 3 originalna samsunga n910f ili ti NOTE 4. Obelezeni su sa 1. .2 i 3 i bice opisano kako izgledaju i ponasaju se. Prodajem sva 3 odjednom za izlicitiranu cenu,telefone vodim kao NEISPRAVNE i iako daju znake zivota NE PRIMAM naknadne reklamacije a svaki ce biti ponaosob opisan pa vi odlucite odgovara li vam ili ne.
TELEFON br.1
On je u najboljem vizuelnom stanju, okvir maltene bez tackice, ekran i staklo nemaju vidljiva ostecenja ide olovkica originalna baterija a ide i kvalitetna futrola. Problem je jer ne pali ekran iako je vizuelno neostecen. Ploca pali, pali plavu lampicu u uglu i cuje se zvuk pokretanja sistema, puni se i pali crvenu lampicu, cuje se zvuk kad se izvuce olovkica kad se puni i kad se preklopi futrola ali ekran je svo vreme crn i ne prima tach. Tasteri svi rade i svetle tasteri ispod ekrana. Ubacivao sam Vip karticu i nece da zvoni dal je zakljucan na neku stranu mrezu ili sta drugo ne znam. Kompjuter ga vidi kao note 4 uredjaj i pristupa memoriji a vidi se i na usb portu. Ulazio sam na slepo u download mode sva tri tastera pa volume plus i udje . .. vidi ga Odin i moze se menjati softver. Baterija deluje solidno a sistem dize vrlo brzo.
TELEFON br.2
I njemu je glavni problem ekran nista se ne vidi i ne prima tach ali se vidi da je ekran slomljen dok je staklo ostalo celo. I on pali plavu lampicu i dize sistem al to cini nekako sporije nego prvi telefon i bez zvuka ali daje zvuk kad se stavi na punjac, kad se izvuce olovkica koja takodje ide uz njega. .. pali tastere ispod ekrana i rade bocni tasteri. Vizuelno je losiji od prvog i ima ogrebotine po obodu okvira. I uz njega ide original baterija koja deluje da je nesto losija, ledja su solidna. i njega kao i prvi tel kompjuter ga vidi kao note 4 uredjaj i pristupa memoriji a vidi se i na usb portu. Ulazio sam na slepo u download mode sva tri tastera pa volume plus i udje . .. vidi ga Odin i moze se menjati softver. Ni ovaj ne zvoni sa Vip karticom.
TELEFON br.3
On je u najlosijem stanju i dolazi bez baterije i zadnjeg poklopca. Ekran i staklo slomljeni i vidno osteceni. Telefon je mrtav i ne pali a kad se stavi baterija ili se stavi na punjac greje se kao lud. .. bude vruc kao ringla. Kompjuter ga naravno ne vidi.
Ovo je detaljan opis. .. slike su dole i idu sva tri u ovu cenu... ploce su u 2 telefona zive ali bez ekrana je nemoguce znati kako se ponasaju te NE PRIHVATAM bilo kakvu reklamaciju. Najbolje je licno preuzimanje da se uverite u moje reci ali saljem i postexpresom.Molim neozbiljne da se igraju na drugom mestu ili ide ekspres negativna a sve ostale da detaljno procitaju i upoznaju se sa stanjem telefona.Krecemo od 10 din a tu je i opcija kupi odmah.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

brzirs (143)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

152 pozitivnih ocena

Petrovac na Mlavi, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 56075307