Mini bezicna tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

192 pregleda
14 želi ovaj predmet

Mini bezicna tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

Cena: 1.250 din.

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(326)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

361 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -
  • Način povezivanja sa računarom Bluetooth

Karakteristike:

1.Kverti tastatura: minijaturna sa punom KVERTI tastaturom, 92 tastera, preklopnim dizajnom od 360 stepeni, sa funkcijskim tasterima, tasterima za kontrolu multimedije, tasterima za pomeranje i pločicom za praćenje.
2. dodirna tabla: ugrađena visoko osetljiva pametna dodirna tabla sa preklopnim dizajnom od 360 stepeni. Dodirna tabla podržava funkcije sa više prstiju. Klik jednim prstom kao leva funkcija miša, klik sa dva prsta kao desna funkcija miša, dvostruko povlačenje prsta kao pokretni ekran.
3. Nova verzija sa živopisnim pozadinskim osvetljenjem: Preko 18000 boja možete odabrati, automatski se postepeno menjaju lampice u boji, pružaju vam različita iskustva.
4. Funkcija automatskog spavanja i automatskog buđenja: Tastatura takođe ima režim automatskog spavanja i automatskog buđenja, automatski će se prebaciti u režim spavanja nakon 3 minute neaktivnosti i može ga probuditi pritiskom bilo kog tastera.
5.Ergonomski ručni dizajn: Dizajniran sa inovativnim oblikom, kompaktan, lagan i potpuno opremljen, što vam može pružiti ugodniji osećaj. Takođe smo dizajnirali dva odvojena tastera na vrhu tastature da zamene levi i desni taster miša kako bi ga korisnici android sistema mogli koristiti na prikladan način.
6. Ugrađena prenosna li-jonska baterija od 300 MAh: Može da koristi više od 24 sata i do nekoliko nedelja u stanju pripravnosti kada se napuni.
Sa ova 4 režima možete slobodno upravljati pozadinskim osvetljenjem.

Uslovi prodaje prodavca

abvg

Prodavac

coma1 (326)

99,52% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

361 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 99158833