Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Logitech MX Keys - neispravna, za delove!

89 pregleda
7 želi ovaj predmet

Logitech MX Keys - neispravna, za delove!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 16.04.2024. u 18:18

Kupljen za: 1.500 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Jeremy

(72)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

88 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Logitech
  • Način povezivanja sa računarom Bluetooth, Ostalo

Neispravna usled prosipanja tečnosti. Baterija je ok! Osvetljenje radi (kao što se vidi na slikama). Ni jedan taster nije fizički oštećen (niti ulepljen i sl.)
Ide bez USB receivera (inače se može povezati na računar, telefon, tablet... (do tri uređaja) i preko bluetooth-a). Takođe ne ide ni kabl za punjenje (puni se običnim USB-C kao i većina savremenih androida)! A punjač se ni fabrički ne dobija.

Svaki taster reaguje (tj. radi), ali neki tasteri aktiviraju pored svoje funkcije još neku. Recimo pritiskom na "c", istovremeno se "pritiska" (tj. aktivira) i "num lock", i obrnuto. Koliko god puta pritisnuli aktiviraju se oba tastera... Dakle tasteri koji duplirano rade, rade tako svaki put, ne samo po nekad! Opet ponavljam, svaki taster radi! Znači sami kontakti su ok! Koliko sam googlao, nekima je pomoglo da je otvore i dobro obrišu ploču, ali nekima ni to nije pomoglo... Naglašavam to, jer koliko shvatam otišla je ploča, a sve ostalo je ok!
Fizički je u ok stanju, i vizuelno i na pritisak tastera (ništa slatko nije prosuto, ne lepi se ništa). Po tastaturi je prosut čaj (zeleni, nezaslađeni:)). Koliko sam video po netu, nema tu neke pomoći (pogotovo što nije sok, pivo i sl. lepljivo prosuto)... No ako neko nađe, izgugla nešto što ja nisam... evo mu prilike da dođe jeftino do vrhunske tastature! Ili ako će se zabavljati vadeći tastere i prodajući ih pojedinačno... Hipotetički, ako se prodaju svi tasteri, mogu se kupiti 3 nove ovakve tastature:) Proguglajte i videćete da se tasteri pojedinačno prodaju za 10-ak i više dolara.... I ja sam svojevremeno platio 10 dolara 2 tastera (bez poštarine) za K800... U svakom slučaju, meni je previše da se zezam, vadim tastere (ovde je to još teže nego na K800, a ni tamo nije lako), tražim i čekam kupce...

Tako da je aukcija prvenstveno namenjena nekome kome treba neki (ili više) tastera... pa smanjenje cene nije opcija! Uostalom, i ovako razmišljam da kupim ponovo istu a ovu ostavim sebi za delove (da ne dođem u situaciju kao sa K800:))


Tastatura je vrlo čvrsta (deluje kao da je od metala, zapravo da nisam pročitao negde da nije, bio bi uveren da jeste:)), ali ipak je prilično velika a tanka. Malo nezgodno za transport čak i u originalnoj ambalaži. Upakovaću je što bolje mogu, ali ipak bi bilo bolje ako ikako može lično preuzimanje!
Osim na mojoj adresi, lično može i na Bogosloviji, kod Vukovog spomenika, Slavije, Trga... možda čak i negde dalje, ali pitajte pre licitiranja da li dolazim u vaš kraj grada...


Toliko za sada, ako vas još nešto zanima pitajte!
Srećna licitacija:)

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Jeremy (72)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

88 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133074173