Program za evidenciju merenje šećera u krvi v.1


Ubaci u listu želja
Broj aukcije: 50090231
Preostalo vreme: 4 dana, 0 sati (29. sep 2016, 21:33h)
Broj ponuda: 0 ponuda
Aktuelna ponuda: 800 din
Moja ponuda:
Kupi odmah:
1.200 din
Slanje paketa:
  • AKS
  • Lično preuzimanje
Plaćanje:
Lično plaćanje
Stanje: Nekorišćeno
Garantni list: Ne
Prodavac

veina (2)

Ocene: 100% pozitivnih
Lokacija:
Lazarevac,
Beograd-Lazarevac, Srbija

Sve aukcije prodavca
Pitanje za prodavca

  Aktiviraj podsetnik

Limundo zaštita

Detalji aukcije

Opis predmeta

Za početak prvo dobro proučite “POMOĆ”, koja Vam je ujedno i uputstvo za rad. Nemojte raditi ništa van onoga što Vam je dato u “POMOĆI”
Program je napravljen tako da možete svakodnevno pratiti stanje Vašeg šećera u krvi kao i broj jedinica insulina koji primate i to: Našte - DOZA insulina, posle doručka, pre ručka - DOZA insulina, posle ručka, pre večere - DOZA insulina, posle večere, pre spavanja - DOZA insulina i na kraju u toku noći.
U isto vreme, ujutro merite telesnu težinu i na osnovu nje i lične visine, program će Vam izračunati indeks telesne mase BMI.
Ujutro i uveče merite krvni pritisak i puls.
Za taj dan možete voditi i evidenciju koliko kilometara prepešačite i kolika je temperatura vazduha u toku pešačenja.
Za sve to imate i pisani izveštaj koji možete štampati za određeni period, o čemu će Vas program pitati. Sa takvim izveštajem Vaš lekar će vam dati najbolji savet po Vaše zdravlje.
Program Vam dalje nudi da vodite evidenciju zamene igle, lancete i približno zamenu uloška (zavisno koju dozu insulina primate). Zamenu igle, lancete i uloška možete sami programirati, ako se javite nakon kupovine programa.U isto vreme, ako date svoju visinu, program će Vam uvek sam izračunati BMI. Sada je zamena programirana na zamenu igle za 4 dana, lancete na 30 dana i uloška na 10 dana. Za uložak se ne može nikada predvideti tačna zamena ali može približna, pa Vam taj podatak služi kao upozorenje. Ako javite koju dozu primate, podatak će biti tačan u jedan dan. Možete odštampati i zamene, ukoliko Vam je to interesantno.
Uz izračunavanje BMI imate i kategorije uhranjenosti (WHO 1977), tako da možete smanjivati ili povećavati svoju težinu, zavisno u kojoj ste kategoriji gojaznosti trenutno. Pored toga imate i tabelu WHO koja pokazuje posledice preterane gojaznosti.
Ukoliko budete imali nekih problema oko upisa podataka, imate formu “POMOĆ”, u kojoj Vam je sve objašnjeno za svako polje u koje se unosi podatak.
Ukoliko želite da u programu bude Vaša fotografija, dobićete uputstvo kako da je instalirate i imaćete je na svim formama iIi u štampanom izveštaju.
Uslov da možete raditi sa ovim programom je da imate instaliran program Microsoft Access 2007 i veći.
Za fotografiju treba da uradite sledeće:
- Fajl “Fotografija” sa diska prebacite direktno na disk “C”.
- U taj fajl postavite svoju fotografiju veličine kao za ličnu kartu i imenujte je 0105947761036.
- Na formi u kojoj unosite podatke i pisanom izveštaju biće Vaša fotografija.

Trebate imati instaliran Microsoft Access 2007 i veći, sve ostalo u skladu sa pravilima Limunda.