Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Corpus 5 Pro licenca

401 pregled
5 želi ovaj predmet

Corpus 5 Pro licenca

Cena: 468.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Mladenng

(53)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

61 pozitivna ocena

Negotin, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Corpus 5 Pro licenca.

Ovaj program omogućava korisnicima da u stvarnom vremenu stvaraju 2D i 3D modele enterijera i ima mogućnosti za kreiranje pojedinačnih 3D objekata i elemenata nameštaja. Korisnici mogu da stvore bilo koji tip ili model nameštaja korišćenjem pametnog parametarskog uređivača nameštaja. Corpus takođe nudi više nivoa strukturiranog uređivanja, što olakšava kreiranje složenih trodimenzionalnih elemenata. Corpus takođe ima slobodno ili automatsko pozicioniranje nameštaja u sceni.
Pored toga, Corpus nudi mogućnost izračunavanja troškova projekta na osnovu postavki koje korisnik odabere. Alat kreira dokumentaciju koja pruža detaljne informacije o upotrebljenom materijalu, kant trakama, okova i dodatnom priboru. Takođe nudi različite načine izračunavanja troškova prema komadu nameštaja, definisanih od strane korisnika.
Korisnici Corpusa mogu brzo izdavati ponude kupcima koristeći dostupne predloške. Alat takođe ima mogućnosti za proizvodnju, uključujući optimizaciju krojnih lista, dimenzionisanje, bušenje i rezanje krivulja. Dostupno je i ručno bušenje, kao i pisanje vlastitih makroa za bušenje. Makroi se mogu automatski prilagođavati novonastalim situacijama, kao što su promene dimenzija, pozicija, okova ili načina povezivanja elemenata. Sve promene u makroima mogu se vršiti preko prethodno izrađenih varijabli.
Corpus podržava izvoz datoteka za obradu na razne CNC mašine različitih proizvođača, kao i izvoz datoteka za druge programe optimizacije.

Cena nije fiksna.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje AKS, BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Placanje ide preko racuna koji ce kupac dobiti kada se aukcija zavrsi.

Prodavac

Mladenng (53)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

61 pozitivna ocena

Negotin, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121132477