Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

REDRAGON H350 RGB-1 PANDORA 2 (odlično stanje)

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

REDRAGON H350 RGB-1 PANDORA 2 (odlično stanje)

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

aleksandartom1c

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Prodajem fantastične Redragon H350 RGB slušalice! Ove slušalice su pravi izbor za sve ljubitelje muzike i gejminga. Sa svojim kvalitetnim zvukom, udobnim dizajnom i impresivnom RGB osvetljenjem, pružaju zaista uzbudljivo iskustvo. 

Redragon H350 slušalice imaju moćan zvuk koji će te potpuno obuzeti. Bilo da slušaš omiljenu muziku, gledaš filmove ili uživaš u gejmingu, ove slušalice će ti pružiti kristalno čist zvuk i impresivnu zvučnu scenu. Takođe, imaju i ugrađeni mikrofon koji omogućava jasne i glasne razgovore tokom igranja ili video poziva. 

Što se tiče udobnosti, Redragon H350 slušalice su dizajnirane tako da se savršeno prilagođavaju tvojim ušima. Imaju mekane jastučiće za uši koji omogućavaju dugotrajno nošenje bez ikakvog nelagodnog osećaja. Takođe, mogu se podešavati po visini kako bi se savršeno uklopile na tvoju glavu. 

A sada dolazimo do RGB osvetljenja, koje je definitivno jedan od najupečatljivijih elemenata ovih slušalica. Sa svojim šarenim svetlima, možeš dodati malo stila i atmosfere svom muzičkom ili gejming iskustvu. Možeš čak i sinhronizovati boje sa ostalim RGB uređajima koje imaš! 

Cena ovih Redragon H350 RGB slušalica je veoma povoljna, tako da ćeš dobiti odličan kvalitet zvuka i dizajna po pristupačnoj ceni. Ako si zainteresovan, slobodno mi se javi.


-Kupac snosi troškove poštarine

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

aleksandartom1c (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132279193