Nova 4G LTE antena 88db sa 10m kabla na SMA + poklon

1.212 pregleda
13 želi ovaj predmet

Nova 4G LTE antena 88db sa 10m kabla na SMA + poklon

Prodat!

Datum kupovine: 18.08.2023. u 16:10

Prodat po ceni: 1.400 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Sanel4

Sanel4

(991)

95,45% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.388 pozitivnih ocena

Prijepolje, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Način povezivanja SMA
  • Proizvođač Huawei
  • Model 88db
  • Frekvencija 700 - 2700GHz

Nova 4G LTE antena 88db sa 10m kabla i SMA konektorima - nekorišćena, u novoj originalnoj kutiji, kupljena u Kini sa Ali expressa.
Kači se na ruterima 4G LTE umesto malih omni antenica i usmerava direkto na repetitor koji u blizini zrači najjačim 4G LTE signalom.
Antena je ogromne snage (88db), ali mora biti dobro usmerena na LTE repetitor (baznu stanicu da bi dobila maksimalno jak signal).
Postojeće kablo nije najkvalitetnije, prilično je tanko (što slabi signal) i bilo bi dobro zameniti ga novim debljim i kvalitetnijim kablom.
Kupac dobija na poklon i dve male antene na SMA konektorima 12 db koje pojačavaju direktno signal mobilne i WiFi mreže na ruteru.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Organizovan transport: 350, Pošta

ORGANIZOVANI TRANSPORT:
Pod organizovanim transportom podrazumevam da preko cene kupac kumulativno (zbirno) uplati i tačan iznos poštarine koji sam naveo za organizovani transport i da to uplati unapred preko računa (izuzev ako želi lično preuzimanje).
Podrazumevam i da slanje vršim samo standardnom poštom, jer je najjeftinija, i tu opciju jedino i štikliram i da kupac nema pravo da zahteva ili da mi sugeriše slanje drugim poštama, a naročito brzim (ekspres) poštama.
Kupac kada klikne na opciju `Kupi` je obavezan da poštuje projektovani cenovnik za poštarinu i da treba da podrazumeva da sam u cenu poštarine ukalkulisao i cenu pakovanja, cenu paketskih traka i slično, i da je to možda cena poštarine koja je nešto malo i preko cene poštarine koja će stojati na poštanskoj adresnici, jer tu je ukalkulisana i cena pakovanja, cena traka za pakovanje i slično, tako da je ta cena unapred kupcu predvidiva i predočena.
Ukoliko kupac ne želi da plati unapred za organizovani transport i tu cenu poštarine i ne treba da klikne na opciju `Kupi`.
Ukoliko kupac kupi više predmeta odjednom zajednički ćemo ugovoriti kumulativnu (zbirnu) projektovanu poštarinu za slanje standardnom poštom, koja ne može biti niža od najskuplje poštarine pojedinačnog predmeta za organizovani transport, niti veća ili jednaka kumulativnom zbiru svih pojedinačno kupljenih predmeta koje budem slao u jednom paketu.
Cena poštarine za organizovani transport izneta u polju `Troškovi organizovanog transporta` odnosi se na teritoriju Srbije i unutrašnji poštanski saobraćaj.

UPLATA:
Uplatu je moguće izvršiti na jednom od dva moja tekuća računa:
205-9001013959411-56 - račun u Komercijalnoj banci
115-0381669708406-88 - račun u Telenor banci
Ako se uplata vrši u istoj matičnoj banci u kojoj su ovi računi otvoreni, nema plaćanja provizije Komercijalnoj ili Telenor banci.
E-bank Web nalogom se može plaćati bez provizije na uplatu na bilo koji od ova dva računa.
Ako se uplata vrši iz pošte ili neke druge banke plaća se provizija prema cenovniku Pošte ili tranzitne banke.

Ako kupac bude imao bilo koji problem sa mojom robom, koji može nekada i nastati poštanskim transportom ili drugim uzrocima za koje nikako objektivno ne mogu biti odgovoran, sugerišem da preuranjeno i bespotrebno ne poseže za negativnom ocenom, nego da me kontaktira porukom kroz sajt (ili telefonom na broj koji dobije od sajta - telefonom ne ostaju pisani tragovi kao dokazi Limundo (Kupindo) timu za slučaj spora), i sačeka moj odgovor, a ja ću sigurno biti konstruktivan u cilju pronalaženja obostrano prihvatljivog dogovora na obostrano zadovoljstvo, jer dogovorom se skoro svi problemi mogu rešiti.

Predmete šaljem i u inostranstvo, ako od Limunda (Kupinda) dobijem adresu kupca iz inostranstva.
Kupci iz inostranstva mogu uplatu izvršiti na moj devizni račun koji će dobiti po kupovini predmeta.
Predmete u inosrtranstvo šaljem redovnim poštanskim međunarodnim saobraćajem na teret kupca.
Svi drugi troškovi međunarodnih pošiljki idu na teret kupca.

Sve prodate predmete adresiram isključivo na podatke koje dobijem od Limunda (Kupinda).
Na poštanskoj adresnici uvek unosim: ime i prezime, ulicu i broj sa eventualnim brojevima stana i sprata zgrade, naselje, poštanski broj naselja (grada) i telefon za kontakt.
Na poštanskoj paketskoj adresnici uvek stavljam telefon za kontakt kupca koji dobijem od Limunda (Kupinda).
Na insistiranje kupca, pored broja telefona kojeg dobijem od Limunda (Kupinda) staviću još kupčevih brojeva telefona za kontakt.
Ostavljajući telefon za kontakt kupca poštanskoj administraciji sužavam manevarski prostor da vrati paket ako odmah ne nađe kupca ili kupac da pogrešne adresne podatke.
Kontakt telefon primaoca pošilke ću uvek navesti na adresnici, i zato pravno ne odgovaram ako kupac ne preuzme paket, jer ga nije Pošta kontaktirala da preuzme paket.
Obaveza je Pošte da kontaktira i nađe primaoca pošiljke, ali očekujem i da kupac ne sedi skrštenih ruku u slučaju da ga neodgovorni poštanski personal ne kontaktira.
Na insistiranje kupca (ali isključivo porukama preko sajta, kako bi ostali pisani tragovi) predmet ću poslati na druge podatke.
Predmet neću poslati na druge podatke (drugo ime i prezime i drugu adresu) ako to kupac bude zahtevao putem telefona, jer ne ostaju pisani tragovi o tome na ovom sajtu.
Favorizujem komunikaciju preko sajta i maksimalno izbegavam komunikaciju telefonom, jer ne ostaju pisani tragovi komunikacije kao dokazi za Limundo tim ako dođe do spora.

Ulogujte se na Limundo:
http://www.limundo.com/ref/Sanel4

Prodavac

Sanel4
Sanel4 (991)

95,45% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.388 pozitivnih ocena

Prijepolje, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106812585