Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

WiFi Ruter pojacivac internet signala

582 pregleda
15 želi ovaj predmet

WiFi Ruter pojacivac internet signala

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(912)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.079 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -
  • Model -

1200Mbps visoka brzina prenosa: 2,4GHz i 5GHz bežična dvostruka frekvencija, može da obezbedi brzinu prenosa podataka do 1200Mbps, obezbedi stabilan i brz ViFi signal u celoj kući. Kod kuće ili u kancelariji, uvek može da proširi bežičnu pokrivenost i eliminiše mrtve zone ViFi mreže, tako da možete uživati u veoma pouzdanoj bežičnoj vezi. Pruža vam bolje iskustvo igranja i striminga na mreži.
360° puna pokrivenost: Opremljen je sa 4 eksterne antene, koje mogu proširiti domet bežičnog vifi-a, a u kući i kancelariji nema mrtve zone signala. Dvopojasni opseg VIFI pokrivenosti je do 360° , što proširuje postojeći domet ViFi signala i neprimetno i lako proširuje VIFI signal na mesta koja nisu dostupna kod kuće.
Repetitor/AP režim: Ovaj Vi-Fi repetitor pruža dva radna režima: režim repetitora i režim AP. Režim repetitora može da obezbedi veće bežične performanse i širu pokrivenost. U AP režimu, možete pristupiti žičanoj mreži da biste kreirali novu ViFi pristupnu tačku. Lako ispunite svoje različite potrebe.
Univerzalna kompatibilnost i podrška za žičanu vezu: Ovaj proširivač bežične mreže može se koristiti sa bilo kojom 802.11ac/b/g/n bežičnom Internet mrežom. Podrška je proširena na bilo koji uređaj, kao što su iOS, Android uređaj, Samsung uređaj, Echo/Aleka uređaj, PC, PlaiStation, pametni priključak, itd. Takođe ima 2 Ethernet porta na dnu, koji se mogu koristiti kao AP portovi.
Brzo i jednostavno podešavanje: uključi i pusti, lako možete proširiti bežičnu pokrivenost pritiskom na dugme VPS na ruteru i ovog pojačivača Vi-Fi signala u isto vreme. Ili kroz konfiguraciju veb lokacije pretraživača u trajanju od 2 minuta. Novi interfejs pojednostavljuje podešavanje, čak i ako niste tehnički podkovana osoba, možete lako da instalirate ekstender!

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (912)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.079 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117396393