Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Toshiba satellite pro L-350 17" čitaj opis!

1.183 pregleda
5 želi ovaj predmet

Toshiba satellite pro L-350 17" čitaj opis!

Cena: 2.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

metak9

(378)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

649 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

Tošiba je vizuelno u odličnom stanju. Pogledajte slike autentične i u velikoj rezoluciji.
Konfiguracija se vidi na jednoj od slika.
Prodaje se bez HDD, memorije, poklopca memorije i punjača. Kad se priključi na punjač blinka ikonica baterije, drugo se nište ne dešava. Kako je stigla tako se i prodaje.
Prodaje se kao neispravna, za delove ili ko ume nek servisira, bez prava na reklamaciju.

Pitajte sve što Vas zanima PRE nego što licitirate, odgovoriću u najkraćem mogućem roku. Ne odgovaram za oštećenja nastala prilikom transporta kurirskom službom (maksimalno dobro ću upakovati predmet pre slanja, tako da, ako eventualno primetite neka ostecenja na pakovanju, odmah proverite sadrzaj i u slucaju nekih ostecenja odmah reklamirajte radniku od koga preuzimate posiljku i napravite zapisnik o tome.)
Isporuka isključivo nakon evidentirane uplate na moj tekući račun. NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO. Ako ste u inostranstvu za Vas kupovinu može izvršiti posrednik koji je registrovan na Limundu. Troškove poštarine snosi kupac.Molim Vas da poštujete Limundo pravila i da komunikaciju vršimo putem Limundo poruka. Kome ne odgovaraju uslovi molim da ne licitira. Pogledajte i ostale moje aukcije.
Srećna licitacija.

Neki su pitali, evo podaci sa neta, moguća su odstupanja!
Tip ekranaTFT WXGA+Dijagonala ekrana17 "WidedaRezolucija1440x900Naziv procesoraIntel® Pentium® dual-core T3200Brzina rada2GHzFSB667MHzTip memorijeSODIMM DDR2Kapacitet memorije3GBBrzina memorije800MHzBroj memorijskih slotova2Tip hard diskaSATAKapacitet hard diska250GBBroj obrtaja hard diska5400 rpmNaziv grafičke karticeIntel® GMA 4500MNaziv zvučne karticeToshiba Bass Enhanced Sound SystemOptički uređajDVD Super Multi (Double Layer) jedinicaNaziv mrežne karticeFast Ethernet LANOperativni sistemWindows Vista® Home Premium EditionBroj USB portova4BojacrnaDimenzije398 x 292 x 35,3 (napred) / 43,1 (pozadi) mmTežina3.15kgWirelessdaModem (RJ11)daMic indaAnalogni VGAdaPCMCIA slotdaLAN (RJ45)daWeb kamera da

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

metak9 (378)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

649 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113130129