Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Lenovo Ideapad 100-15IBD i5-5gen,15.6

591 pregled
1 želi ovaj predmet

Lenovo Ideapad 100-15IBD i5-5gen,15.6

Cena: 4.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Laptopoteka

(88)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

225 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Lenovo
  • Dijagonala ekrana 15"

Lenovo Ideapad 100-15IBD jstigoa ispravan sa odlicom baterijomi odlicno je radio, bez ikakvih mana. Medjutim najednom je prestao da pali. Probao sam da ocistim i probam sa drugim ram memorijama, ali nije uspelo. Tako da je laptop sada neispravan i kao takav se prodaje. Moze i u delovima. Izvadjeni su ram i hard disk, ostalo je tu. I nema punjac. Prilozio sam slike i dok je radio cisto da se nadju.  Iskoristio sam ekran da ubacim u drugi laptop a umesto tog ekrana sam stavio drugi koji ima par fleka u gornjem delu pa da vas ne zbuni sto nije tako na slikama. Procesor je Intel i5 5. generacije, 15.6 inca ekran. Dobra baterija. OK zvucnici, tastatura,   poklopci itd.  

Uslovi prodaje prodavca

За чланве са негативним оценама прво уплата па слање, осим ако имате преко 99 посто позитивних оцена. Пакете је могуће лично преузети у Новом Саду, а слање се врши Постекспресом, Бексом, Ситиекспресом (путем Лимунда) или као обична пошиљка (ЦЦ Пакет). За неке ситне предмете мале вредности може и препоручено слање.

Prodavac

Laptopoteka (88)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

225 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 125335049