Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo mobile V6535 Full stanje

434 pregleda
4 želi ovaj predmet

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo mobile V6535 Full stanje

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 08.04.2017. u 01:11

Kupljen za: 11.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Troska018

(410)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

529 pozitivnih ocena

Žitorađa, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Fujitsu Siemens
  • Dijagonala ekrana 15`

Laptop iz naslova. Vidljivi tragovi koriscenja, nikad popravljan.
Dual Core 2M Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB
4 gb ram na 667mhz
160 gb hdd 100% healt 100% performanse kao na slici
Kamera,Wifi,Bluetoot,slot za sd kartice,4xusb,dvd rw koji čita i reže...
Tastatura ispravna ali vidi se na slici da su par dugmeta malo iskrivljena kao da je nesto toplo stavljeno preko. enter,šift i kosa crta. Baterija drži do sat vremena na internetu.Na panelu ćoške ili su ofarbane ili je nesto zalepljeno crne boje i ima jednu malu ogrebotinu na ekranu. Sve ovo ne utiče na njegovu ispravnost čisto estetske prirode kome se ne sviđa nemoj da licitira.
Ide i punjač uz njega,šarke bez lufta dobro se čuje i ekran se zabravljuje. Samo da napomenem kada se pali dugme treba da se stisne malo jače,naravno da ne, neznam koliko jače nego malo jace nego kod drugih a kako sam pročitao na forumima to im je kao neka zastita zbog male dece. Uglavnom očišćen je od prašine, zamenjena je termalna pasta i termalni pad ,tako da ste mirni što se toga tiče. Nadam se da sam sve naveo ako vas nesto interesuje slobodno pitajte i siguran sam da ovaj model ćete teško naći na internetu da se prodaje a i ako nađete neće biti po ovoj ceni. Na maksimalnom opterećenju ne prelazi 60 stepeni a ne kao ovi novi koji greju kao grejalice. 1000% sam siguran da će onaj ko ga kupi biti veoma zadovoljan duze vreme jer ipak je ovo laptop za kućnu upotrebu i namenjen je svima.

Pozdrav Dragan Niš


--- Dodato 29.03.2017. 12:04 ---
Na laptopu instaliran Windows 7 x64bit sa svim pratecim drajverima i programima (Skipe,Avg 2017 sa licencom od godinu dana, Advanced sistem care 10 pro takodje sa licencom od godinu dana, Aimp,Chrome itd.

Uslovi prodaje prodavca

Postarinu placa kupac. Ne snosim odgovornost za stetu nastalu prilikom isporuke predmeta.Sve šaljem preko pošte i ako imate nekih problema obratite se njima posto je svaka posiljka osigurana kod njih. Kupljene predmete ne saljem u inostranstvo.

Moguće lično preuzimanje neke robe u Beogradu ili Zemunu uz predhodni dogovor. Javite se slobodno i reci cu vam sta je moguce za koji predmet.

Dajem radnu garanciju 2 dana na polovno sto je dovoljno da se utvrdi njegova ispravnost i opisano stanje.

AKO AUKCIJA KRECE OD 10 DINARA ONDA NEMA GARANCIJE

ZA ČLANOVE ISPOD 10 OCENA KAO I ZA ONE SA NEGATIVNIM OCENAMA OBAVEZNA UPLATA PRE SLANJA, ZA OSTALE MOŽE DOGOVOR.

Kome se ne sviđa nemoj da licitira...

Prodavac

Troska018 (410)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

529 pozitivnih ocena

Žitorađa, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 55688307