Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Laptop Dell latitude D410 za delove

364 pregleda
3 želi ovaj predmet

Laptop Dell latitude D410 za delove

Završena

Datum završetka: 23.04.2024. u 20:03

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ZokiS68

(383)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

585 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Dell
  • Dijagonala ekrana 12"

Laptop Dell latitude D410 za delove, šarke polomljene, displej 12 incha takodje polomljen, pali i baca sliku na polomljeni displej, ide bez harda i fioke harda, ram memorije i adaptera, baterija prisutna ali nisam ispitivao, stanje na slikama u visokoj rezoluciji, sve što Vas interesuje pitajte putem limundo poruka....

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

Dogovor isključivo preko Limundo i Kupindo poruka.

Ne odgovaram na SMS

NE ŠALJEM POUZEĆEM ČLANOVIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA ILI ČLANOVIMA SA MANJE OD 10 POZITIVNIH OCENA, uz dužno poštovanje prema svima, ali zbog negativnih iskustava za navedene članove prvo uplata na račun pa potom slanje predmeta.

Rok za dogovor je 2 dana gde je kupac u obavezi prvi da kontaktira prodavca, još 3 dana je određeno za uplatu izlicitiranog- kupljenog predmeta (ukoliko je naznačeno plaćanje pre slanja) i 3 dana za slanje predmeta. Ukupno 8 dana .
Troškovi dostave na teret kupca. Moguce licno preuzimanje u Leskovcu a prema prethodnom dogovoru.

Za slanje kurirskim službama dobro zaštitim predmet i ne prihvatam reklamacije za oštećenja tokom transporta, za to se obratite kurirskoj službi.

Budite fer kupac

Zadovoljan i fer kupac u 7 koraka.

Želite da kupite baš taj predmet!
1. Pročitajte dobro opis predmeta i vidite ponuđene načine slanja i plaćanja predmeta.
2. Razmislite da li ćete imati novca da platite u propisanom roku (5 dana od dana završetka je krajnji rok za plaćanje predmeta) ili vreme da predmet lično preuzmete u roku od 8 dana od kraja .
3. Pročitajte opis predmeta kao i načine i troškove slanja i plaćanja.
Odgovaraju vam → onda nudite. Ipak vam nešto nije jasno → prvo postavite pitanje prodavcu (opcija pitanje za prodavca se nalazi na svakoj aukciji) i sačekajte njegov odgovor. Nakon dobijanja odgovora odlučite da li ćete nuditi na aukciji.

Pobedili ste na aukciji
4. Prvi kontaktirajte prodavca (rok je 2 dana), preporučujemo da to bude putem Limundo poruka. Objasnite koji bi vam način plaćanja i isporuke najviše odgovarali, od onih koje je prodavac ponudio na aukciji. Rok za plaćanje predmeta je ukupno 5 dana od kraja .

Dogovorili ste se sa prodavcem
5. Ispoštujte do kraja dogovor. Vodite računa da se kupoprodaja do kraja obavi u propisanom roku (8 dana). Ako je nešto “iskrslo” i ne možete ispuniti svoju stranu dogovora, odmah obavestite prodavca o tome i objasnite razloge zbog kojih morate odložiti kupopoprodaju.

Predmet je stigao!
6. Kada otvorite paket pregledajte predmet i utvrdite da li je u stanju koje je opisano na aukciji. Sve je u redu → javite članu da je stigao predmet ili ga samo ocenite pozitivno.
Predmet nije u stanju koje je opisano → Kontakitrajte prodavca i objasnite mu da predmet ne odgovara opisu. Detaljno opišite šta nije u redu i ukoliko su vidljiva oštećenja slikajte predmet.
Obavestite prodavca da ste spremni da vratite predmet, a da on vama vrati novac. Detaljnije uputstvo za rešavanje ovakvog nesporazuma nalazi se na strani:
http://www./Pomoc/Put-do-resenja-nesporazuma/638#2

Ocenite člana
7. Sve je u redu sa predmetom → odmah ocenite prodavca. Nemojte ocenjivati negativno prodavca dok ne pokušate da rešite problem.

Prodavac

ZokiS68 (383)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

585 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123039785