Laptop Asus K52J

1.912 pregleda
16 želi ovaj predmet

Laptop Asus K52J

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 20.04.2017. u 21:00

Kupljen za: 13.010 RSD

Broj ponuda: 48 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AVED

(564)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.309 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Asus
  • Dijagonala ekrana 15,6`

Predmet prodaje je laptop Asus K52J:

U prethodnoj aukciji sam greškom naveo da je dijagonala ekrana 17" umesto 15,6" pa moram ponoviti!

Dakle:

Dijagonala ekrana 15,6" (39,5cm)
Intel Core i5 procesor M450 2,4GHz
6Gb RAM memorija
64-bit
WEB kamera, 3xUSB, HDMI, mreža, Wi-Fi, DVD RW, 8u1 čitač kartica...
HDD 500Gb - nema bad sektora

Prvi vlasnici, kupljen 2011. Baterija je vremenom oslabila, može se zameniti.

Ima integrisanu(Intel HD graphic) i dodatnu (diskretnu) grafičku kartu nvidia Geforce 310M (CUDA) sa 1Gb sopstvene memorije.

PAŽNJA: nvidia grafička karta je prestala da radi! Nisam nosio u servis, ne znam da li može da se popravi ili mora da se menja! Najverovatnije treba naneti samo novi sloj termo-paste. Displej radi s obzirom da ima i integrisanu Intel grafiku!

Sve ostalo je ispravno.

Računar se inače nikada ranije nije kvario, niti bio u servisu. Otvaran je samo radi čišćenja prašine.

Uz računar ide i originalni strujni adapter(punjač), podrazumeva se, kao i originalni Windows 7 instalacioni disk koji je kupljen uz njega. Trenutno je OS Win10, i osim njega i Google chrome-a ništa drugo nije instalirano.

Slanje isključivo Post ekspresom posle uplate na odgovornost kupca.

Lično preuzimanje isključivo na mojoj adresi.


A evo i dodatka za sve koji vole detaljnije opise:

Prvi laptop koji se pojavio u Srbiji sa Intel Core i5 procesorom, što će sigurno privući pažnju onih koji traže maksimum performansi. Kada je kupljen bio je svakako jedan od najmoćnijih laptop računara koji se mogu kupiti... Izrada je veoma kvalitetna, a plastika ne krcka ni kada se malo snažnije pritisne. Tastatura je pune veličine, sa numeričkim delom, a da bi ovo bilo moguće, proizvođač je malo suzio kursorske i numeričke tastere, no pošto je u pitanju Chiclet tip tastature (kod koje su tasteri kvadratnog oblika i razdvojeni), ergonomija nije ugrožena, što će najbolje osetiti oni koji dosta vremena provode kucajući. Model je prilagođen našem podneblju pošto su naši karakteri (ŠĐŽĆČ)pravilno označeni, što opet nekome može biti bitno. Ekran je standardne 15.6" dijagonale i rezolucije od 1366x768 piksela. U pitanju je odlični LED ekran koji će odlično odgovarati onima koji vole da gledaju filmove, prikaz je veoma dobar i osim standarnih primedbi koje se odnose na uglove gledanja, nema ničega što bi se moglo prigovoriti. Iznad ekrana je smeštena Web kamera od 1.3MP. Touchpad je napravljen od plastike iste šare kao i maska ispod tastature, ali je malo uvučen, tako da se lako prstom napipa. U radu se pokazao jako dobro, pogotovo što je u pitanju Multi-touch model. Ispod touchpad-a su i statusne LED lampice kojih ima ukupno šest.Sa prednje strane nema nikakvih konektora, ali se proizvođač dosetio da smesti neke od otvora za hlađenje ovde. Sa desne bočne strane je smešten optički uređaj, USB port, čitač memorijskih kartica (podržano je 8 formata), LAN priključak i konektor za napajanje. Pozadi zbog baterije koja zauzima najveću površinu nema konektora, dok su sa leve bočne strane 3.5mm konektori za mikrofon i slušalice, dodatna dva USB porta, HDMI i D-Sub video izlazi i jedan veći otvor za hlađenje. Instalirana je Lithium-Ion baterija od 4400mAh.




Uslovi prodaje prodavca

Lično preuzimanje isključivo na mojoj adresi, ili u neposrednoj blizini, Žarkovo - Bele vode.

Slanje Post expressom isključivo posle uplate.

Prodavac

AVED (564)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.309 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 56106527