Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Laptop ACER Aspire 5741G

1.251 pregled
21 želi ovaj predmet

Laptop ACER Aspire 5741G

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 16.12.2017. u 19:59

Kupljen za: 11.570 RSD

Broj ponuda: 30 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Warren

(164)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač ACER
  • Dijagonala ekrana 15`



--- Dodato 09.12.2017. 20:07 ---
Prodajem polovan laptop iz naslova, ACER Aspire 5741G, veoma dobro očuvan, uglavnom korišten kao desktop tako da nije praktično ni nošen van kuće. Letos je odnešen u servis na čišćenje od prašine i zamenu termalne paste, do povratka se otvorila mogućnost za povoljnu nabavku novog tako da od onda stoji upakovan i zato ide na prodaju. Kao što se vidi na fotografijama, laptop je vizuelno u izuzetnom stanju, a po konfiguraciji je i dalje više nego aktuelan. Kupac ga dobija upakovanog kao iz prodavnice, sa svime što je uz njega dobijeno (punjač, knjižica, CD, uputstvo, dve fabričke kutije... Laptop je kupljen u Srbiji, u Komtrejdu, nije menjao vlasnika i sem nekih sitnica koje ću detaljno opisati, nema nekih većih mana. Baterija mu drži i preko pola sata ako se ne koristi intenzivno, ali kada se zakači na WI-FI, još ako se uključi i bežični miš, to se vreme radikalno skraćuje. Kao desktop, priključen na struju, radi bez ikakvih problema. Pošto je kod polovnih laptopova slaba baterija uobičajena stvar, ovo ni ne bih računao kao neki nedostatak. Ipak, kao i sve polovne stvari, i on ima po neku manu. Najveća mu je nedostatak kursora za gore. Njega sam ja nesmotreno otkačio prilikom brisanja tastature, a kako je sastavljen od nekoliko izuzetno sitnih delova, nije mi pošlo za rukom da ga namestim. Čak nisam siguran ni da može da se namesti ali ga spakovanog u kesicu šaljem kupcu kompjutera. Meni, pošto stalno koristim miš, nije ni trebao. Od fizičkih nedostataka, fali mu i neki šraf sa zadnje strane, koji je verovatno prilikom nekog od čišćenja zagubljen. Takodje, čini mi se da mu od poslednjeg servisiranja ne radi levi zvučnik, tako da je verovatno otkačena žica ali to zaista ne mogu da tvrdim. Prikačen na risiver ili tv, zvuk normano radi na oba kanala. Ekran je od 15,6", nema mrtvih piksela, laptop sem navedenog nigde nije oštećen, udaren, okrnjen, izgreban i slično Pošto nisam ljubitelj windowsa, laptop dolazi sa instaliranim Linuxom (Fedora) sa kojim radi bez greške, brzo se podiže i gasi, nema potrebe za antivirus programima, stalno dobijate besplatan apdejt kako za os i sve aplikacije koje su preinstalirane, tako i za one koje ste skinuli iz "prodavnice" (takodje besplatno). Pogledajte slike i ako vas još nešto interesuje, slobodno pitajte. Trudiću se da vam u skladu sa slobodnim vremenom što pre odgovorim. Laptop šaljem upakovan u originalnu duplu kutiju, sa originalnom stiropor zaštitom, tako da mislim da u transportu ne bi smelo ništa da mu se desi. Ipak, kao i kod većine ovakvih stvari, najbolje bi bilo kada bi ga kupac preuzeo lično, u Novom Sadu, na mojoj adresi. Krećemo od 10 dinara pa vi sami odredite koliko realno vredi. Srećna licitacija.

Pošto mi nikako ne polazi za rukom da postavim fotografiju sa karakteristikama u ispravan položaj, prepisaću konfiguraciju laptopa ovde:

OS: Boot-up Linux
Processor: Intel Core i3 processor 330M
2,13 GHz 3MB L3 cashe
LCD: 15,6" HD ACER CineCristal LED LCD
Graphics: ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB VRAM
Memory: 4GB Memory
Storage: 320GB HDD

itd... sve ostalo pogledajte na fotografiji.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Preuzimanje lično ili slanje post-ekspresom nakon uplate na tekući račun. Sa starim članovima bez negativnih ocena eventualno moguć i drugačiji dogovor. Poštarinu plaća kupac.

Prodavac

Warren (164)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 62036821