HP Envy 13 Beats edition

1.029 pregleda
10 želi ovaj predmet

HP Envy 13 Beats edition

Završena

Datum završetka: 14.09.2018. u 21:22

Početna cena: 12.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AMD_FUSION

AMD_FUSION

(377)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

484 pozitivnih ocena

Boljevac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač HP
  • Dijagonala ekrana 13`

Hp Envy netbook od 13 inca, ispravan... Core2 Duo intel procesor na 1.86Ghz,3gb ram memorije. .. Nema hard i punjac, aluminijumsko kuciste, Dr. Dre Beats zvucnici. .. Jako lep netbook i dosta skup model...Donesen iz Svajcarske u stanju kao na slikama.....Ko zeli da ga kompletira imace jako lep netbook...Za vise informacija limundo porukom

Uslovi prodaje prodavca

NAPOMENA!!! (PAZLJIVO PROCITAJTE PRE KUPOVINE)


-Po završetku aukcije ocekujem da se kupac javi u roku PREDVIDJENIM LIMUNDO I KUPINDO PRAVILOM na broj koji dobije u poruci,ili moze da se javi porukom na Limundu ili Kupindu.

-Tek nakon uspostavljenog kontakta i dogovora, šaljem paket u sto kracem mogucem roku,osim ako se aukcija zavrsi za vikend pa paket saljem prvim radnim danom i to sve U SKLADU SA PRAVILIMA LIMUNDA i KUPINDA.

-Paket uglavnom šaljem POST EXPRESS-om ili BEX-om u vecini slucajeva sa otkupninom gde kupac placa izlicitirani iznos i troskove postarine a u slucaju BEX-a i iznos za povracaj novca.U koliko je dostava besplatna kupac samo placa vrednost predmeta koji je kupio a troskove postarine i povracaja novca ne placa...

-Poštarina zavisi od težine paketa i vazeceg cenovnika DOSTAVNIH SLUZBI.U ovom slucaju POST EXPRESS-a ili BEX-a gde se u slucaju BEX-a dodaje jos iznos za povracaj novca.(U slucaju besplatne dostave kupac ne snosi troskove postarine i povracaja novca bez obzira na tezinu paketa)

-Predmet koji kupujete dobro pogledajte i pitajte me, šta god je potrebno.RADO CU ODGOVORITI NA SVA VAŠA PITANJA,i NAJBITNIJE NISTA VAN LIMUNDA i KUPINDA !!!

-SVE PREDMETE ŠALJEM U NAVEDENOM STANJU I UPAKOVANE NA STO BOLJI MOGUCI NACIN.

-ROBU PRODAJEM KAO PRIVATNO LICE, TAKO DA MOGUCNOST REKLAMACIJE I POVRACAJA ROBE NE POSTOJI I NE PRIHVATAM OSIM AKO ZA ODREDJENU ROBU POSTOJI VAZECA GARANCIJA, TAKODJE NISAM ODGOVORAN ZA ŠTETU NASTALU TOKOM TRANSPORTA.

-Roba se prodaje "U VIÐENOM STANJU", a ja cu se potruditi da dam sto verniji opis i slike sa sto vise detalja, naravno ako je to potrebno i ako je nešto posebno.

-AKO PO PRIJEMU ROBE NISTE ZADOVOLJNI sa kupljenom robom ILI AKO ONA NE ZADOVOLJAVA VAŠE POTREBE, TO NIJE MOJ PROBLEM (VEC VAŠE SUBJEKTIVNO MIŠLJENJE) I TO NE MOŽETE UZETI KAO RAZLOG ZA DAVANJE NEGATIVNIH OCENA.Oko svega mozemo da se dogovorimo zato pre davanja ocene ukoliko nesto nije u redu javite se ili telefonom koji dobijete na kraju kupovine od Limunda ili Kupinda ili ostavite poruku na Limundu ili Kupindu kako bi otklonili moguce nesuglasice.

-Ukoliko kupite predmet na Kupindu podrazumevam da ste DOBRO PROCITALI USLOVE koje sam naveo,
i da ste ih sve naravno prihvatili KAO I LIMUNDO I KUPINDO PRAVILA u suprotnom molim NE KUPUJTE.

-NARAVNO SVE OVO JE ZBOG ONIH NEOZBILJNIH LIMUNDOVACA A SVIMA OSTALIMA ZELIM SRECNE AUKCIJE I KUPOVINE!

Prodavac

AMD_FUSION
AMD_FUSION (377)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

484 pozitivnih ocena

Boljevac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 60228817