Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

HP Envy 13 Beats edition

1.031 pregled
10 želi ovaj predmet

HP Envy 13 Beats edition

Završena

Datum završetka: 14.09.2018. u 21:22

Početna cena: 12.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AMD_FUSION

AMD_FUSION

(381)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

489 pozitivnih ocena

Boljevac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač HP
  • Dijagonala ekrana 13`

Hp Envy netbook od 13 inca, ispravan... Core2 Duo intel procesor na 1.86Ghz,3gb ram memorije. .. Nema hard i punjac, aluminijumsko kuciste, Dr. Dre Beats zvucnici. .. Jako lep netbook i dosta skup model...Donesen iz Svajcarske u stanju kao na slikama.....Ko zeli da ga kompletira imace jako lep netbook...Za vise informacija limundo porukom

Uslovi prodaje prodavca

NAPOMENA!!! (PAZLJIVO PROCITAJTE PRE KUPOVINE)


-Po završetku aukcije ocekujem da se kupac javi u roku PREDVIDJENIM LIMUNDO I KUPINDO PRAVILOM na broj koji dobije u poruci,ili moze da se javi porukom na Limundu ili Kupindu.

-Tek nakon uspostavljenog kontakta i dogovora, šaljem paket u sto kracem mogucem roku,osim ako se aukcija zavrsi za vikend pa paket saljem prvim radnim danom i to sve U SKLADU SA PRAVILIMA LIMUNDA i KUPINDA.

-Paket uglavnom šaljem POST EXPRESS-om ili BEX-om u vecini slucajeva sa otkupninom gde kupac placa izlicitirani iznos i troskove postarine a u slucaju BEX-a i iznos za povracaj novca.U koliko je dostava besplatna kupac samo placa vrednost predmeta koji je kupio a troskove postarine i povracaja novca ne placa...

-Poštarina zavisi od težine paketa i vazeceg cenovnika DOSTAVNIH SLUZBI.U ovom slucaju POST EXPRESS-a ili BEX-a gde se u slucaju BEX-a dodaje jos iznos za povracaj novca.(U slucaju besplatne dostave kupac ne snosi troskove postarine i povracaja novca bez obzira na tezinu paketa)

-Predmet koji kupujete dobro pogledajte i pitajte me, šta god je potrebno.RADO CU ODGOVORITI NA SVA VAŠA PITANJA,i NAJBITNIJE NISTA VAN LIMUNDA i KUPINDA !!!

-SVE PREDMETE ŠALJEM U NAVEDENOM STANJU I UPAKOVANE NA STO BOLJI MOGUCI NACIN.

-ROBU PRODAJEM KAO PRIVATNO LICE, TAKO DA MOGUCNOST REKLAMACIJE I POVRACAJA ROBE NE POSTOJI I NE PRIHVATAM OSIM AKO ZA ODREDJENU ROBU POSTOJI VAZECA GARANCIJA, TAKODJE NISAM ODGOVORAN ZA ŠTETU NASTALU TOKOM TRANSPORTA.

-Roba se prodaje "U VIÐENOM STANJU", a ja cu se potruditi da dam sto verniji opis i slike sa sto vise detalja, naravno ako je to potrebno i ako je nešto posebno.

-AKO PO PRIJEMU ROBE NISTE ZADOVOLJNI sa kupljenom robom ILI AKO ONA NE ZADOVOLJAVA VAŠE POTREBE, TO NIJE MOJ PROBLEM (VEC VAŠE SUBJEKTIVNO MIŠLJENJE) I TO NE MOŽETE UZETI KAO RAZLOG ZA DAVANJE NEGATIVNIH OCENA.Oko svega mozemo da se dogovorimo zato pre davanja ocene ukoliko nesto nije u redu javite se ili telefonom koji dobijete na kraju kupovine od Limunda ili Kupinda ili ostavite poruku na Limundu ili Kupindu kako bi otklonili moguce nesuglasice.

-Ukoliko kupite predmet na Kupindu podrazumevam da ste DOBRO PROCITALI USLOVE koje sam naveo,
i da ste ih sve naravno prihvatili KAO I LIMUNDO I KUPINDO PRAVILA u suprotnom molim NE KUPUJTE.

-NARAVNO SVE OVO JE ZBOG ONIH NEOZBILJNIH LIMUNDOVACA A SVIMA OSTALIMA ZELIM SRECNE AUKCIJE I KUPOVINE!

Prodavac

AMD_FUSION
AMD_FUSION (381)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

489 pozitivnih ocena

Boljevac, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 60228817